Studentenkorting: Studenten altijd €10,95 bij Sunday's

Studentenpas korting

Studenten altijd €10,95 bij Sunday’s

studentenkorting

Studeer je? Gefeliciteerd! Jij maakt wat van je leven. Je staat niet stil. Benut je kansen. Maar mist daardoor misschien wel wat zonlicht. Dat kan niet gezond zijn. Daarom mag je van ons, zolang je studeert, altijd zonnen voor €10,95 t/m 20 minuten onder elke zonnebank! Met een speciale Sunday’s studentenpas. Kun je je af en toe ontspannen. Of opladen.

Voorwaarden

Je ontvangt jouw studentenkorting alleen op vertoon van een collegekaart voorzien van het huidige studiejaar en/of een geldig bewijs van inschrijving van je opleiding. Laat je goed adviseren door onze deskundigen om op een veilige manier gebruik te maken van deze korting.

De studentenkorting geldt 7 dagen per week, maar vervalt in combinatie met andere acties of zodra je een zontegoed hebt.

Giftcard

Op zoek naar een klein cadeautje voor je klasgenoot die een leuk feestje geeft? Misschien is een Sunday’s giftcard een leuk idee. Weer eens wat anders.

Spray Tan

Studeer je omgeving AmsterdamZwolle of Tilburg? Probeer ook onze spray tan cabine! Ook te gebruiken met onze giftcards.

Sunday’s Blog

Geinteresseerd in zonnen, gezondheid, en vitamine D? Lees ook ons blog. Hier vind je allerlei artikels, wetenschappelijk en opinies. Leuk voor een onderzoekje voor school? Voor meer vragen over alles over zonnen kun je ook contact met ons opnemen. We helpen graag.

Facebook