Er is veel te lezen over de effecten van zon en zonnebank | Sunday's

Onderzoek

Er is veel te lezen over de effecten van zon en zonnebank. Een kwartiertje surfen levert al snel een berg al dan niet wetenschappelijk onderlegde claims op. Veel nuttige informatie, maar beslist ook veel onzin.

SVZ
Hoe weet je wat waar is? En wat niet? Op de site van SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen) vind je gelukkig veel bruikbare do’s en dont’s over zonnen. Deze onafhankelijke Nederlandse branchevereniging voor zonnestudio’s promoot al jaren verantwoord zongedrag. Zonder daarbij niet ook op de risico’s te wijzen. Elke serieuze zonnestudio is daarom aangesloten bij SVZ.

Blog
Op ons blog tref je een verzameling artikelen aan die  altijd een raakvlak hebben met de zon en de effecten op je gezondheid.

Facebook
Hetzelfde geldt voor onze facebookpagina. Hier vind je ook allerlei artikels en berichten over de zon, zonnebank en gezondheid.

Wij willen natuurlijk graag weten hoe onze klanten omgaan met alle berichtgeving over zonnen. Omdat we veel belang hechten aan jouw mening doen we regelmatig onderzoek. De resultaten gebruiken we om onze service op een (nog) hoger niveau te tillen.

Klik hier om het onderzoek van maart 2010 te lezen