vacatures bij Sunday's

Vacatures

Werken bij een van onze Sunday’s zonnestudio’s?

Ben je van plan te solliciteren in een van onze studio’s? Op zoek naar een leuke baliefunctie? Waar je gezellige collega’s leert kennen?
Beetje babbelt met klanten? Ho! Stop! Dan stel je het werk bij Sunday’s toch iets te zonnig voor. Dat moeten we een beetje bijstellen!

Bij Sunday’s nemen we het zonnen en onze klanten serieus. Er wordt zorgvuldig uitgezocht welke zonnebank het beste bij de huid past.

  • Je doet een huidanalyse.
  • Voert een serieus intakegesprek. 
  • Geeft onderbouwd advies.
  • En zorgt er altijd voor dat iedere klant zich welkom voelt!

Naast het sociale aspect, werken wij ook volgens strenge hygiëne- en desinfectieregels en is er dus ook een veel schoonmaakwerk.
Schrikt onze voorstelling van zaken je niet af? Dan ben jij geknipt voor een baan bij Sunday’s!

Droom jij van je eigen studio? Soms zijn er studio’s beschikbaar waarvan je eigenaar kan worden door er als bedrijfsleid(st)er te gaan werken. Ben je geinteresseerd om zelfstandig ondernemer te worden, heb je tenminste € 25.000 aan spaargeld en klaar om tenminste 40 uur per week in je eigen zaak te werken? Stuur je c.v. naar info@sundays.nl

Ben je geïnteresseerd? Hartstikke leuk! Reageer op een van onze onderstaande vacatures en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Vanwege de grote hoeveelheid reacties worden open sollicitaties niet in behandeling genomen.