Zonadvies | Sunday's

Zonadvies

Tips Vitamine D zonnestudio Sunday's

Wij nemen zonnen serieus. Maar jou ook. 

Daarom is al ons personeel opgeleid. Doen we een huidanalyse.Luisteren we naar je wensen. En geven we gericht advies waarbij jouw welzijn voorop staat.

Wat je moet weten

Een tintje krijg je niet van één keer zonnen. De pigmentatie in je huid heeft tijd nodig om op gang te komen. Verbranden hoort daar niet bij! Reken dus altijd op meerdere korte zonbezoeken. Zoek jouw vestiging.

Huidanalyse

Bij een eerste bezoek aan Sunday’s bepalen we altijd eerst je huidtype. Pas dan weten we hoe gevoelig je bent voor zonlicht. Ons huidanalyse-apparaat meet je huidtype nauwkeurig aan de binnenkant van je onderarm. In enkele seconden wordt er op basis van deze meting een passend zonadvies uitgeprint.

Smeren is gezond!

Bij een goed zonadvies hoort ook zoncosmetica. Je hebt een mooie huid en dat wil je zo houden! Smeer jezelf daarom voor elk zonbezoek in met een presun om je huid voor te bereiden en het pigmentatieproces te stimuleren. Gebruik ook aftersun voor na het zonnen. Dit product verzorgt je huid en houdt je kleurtje langer vast.

Neem je ons advies ter harte, dan krijg je het mooiste resultaat! Want zonnen mag, maar ga er verstandig mee om.

Vakantiezon

Ga je op vakantie? Bescherm je huid voor en tijdens de vakantie.

Blog

Op ons blog vind je ook veel informatie die als advies ter harte kunt nemen. Wij schrijven over de zon en de effecten die de zon op ons heeft.