Zonnestudio Sunday’s Delft

Verantwoord zonnen bij zonnestudio Sunday’s Delft

Sunday’s Delft heeft alle zonnebanken in al haar zonnestudio’s uitgerust met speciale blue D-lite lampen die zorgen voor een optimale vitamine D aanmaak. Dit zorgt niet alleen voor een verantwoord bruin kleurtje maar verhoogt ook het vitamine D niveau in het lichaam. Gezond zonnen dus! Want vitamine D die je aanmaakt door zonlicht zorgt voor een betere weerstand en verkleint het risico op gezondheidsklachten. Hard nodig, omdat we in Nederland te weinig zonmomenten hebben om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te kunnen maken.

Maar je krijgt nog meer bij Sunday’s Delft. Bij ieder zonbezoek krijg je altijd drie gratis verzorgingsproducten voor een stralende en gezonde huid. Kom je voor de eerste keer op bezoek? Dan bepalen we altijd je huidtype met een huidanalyse. Met deze huidanalyse kunnen we een passend zonadvies geven afgestemd op de sterkte en het aantal minuten van een zonnebank. Geheel gratis en vrijblijvend.

Zonnestudio Sunday’s Delft is goed bereikbaar vanaf: Pijnacker, Wateringen, Escamp, Naaldwijk en Monster.

Kom zonnen bij Sunday’s Delft! Al vanaf €11,75!

Zonnestudio Sunday's Delft Zonnestudio Sunday's Delft Zonnestudio Sunday's Delft

Koningsdag 26 april
Gesloten

Bevrijdingsdag 5 mei
Wij zijn gewoon open!

3x-gratis

Adresgegevens:
Oude Delft 107
2611 BE Delft
Telefoon: 015-2126868

Openingstijden:
Maandag: 09:00-22:00
Dinsdag: 09:00-22:00
Woensdag: 09:00-22:00
Donderdag: 09:00-22:00
Vrijdag: 09:00-22:00
Zaterdag: 09:00-20:00
Zondag: 10:00-20:00

Voer je adres in en plan je route:

 • Elly Boon
  31-03-2014 05:42 uur
  Beoordeling:
  Sundays Delft is een ideale zonnestudio op mooie locatie met prima kwaliteit zonnebanken en deskundig advies. Het is er uiterst hygienisch en schoon. De medewerksters denken altijd even pro-actief met me mee en hebben een plezierige persoonlijke benadering voor mij, als klant. Ik voel me er "thuis" Toppie!
 • Nathan
  01-12-2013 12:09 uur
  Beoordeling:
  Vitamine D is belangrijk, dat weet iedereen eigenlijk wel want we leren al vanaf onze geboorte dat het krijgen van extra vitamine D helpt bij het ontwikkelen van onze gezondheid. Maar wat vaak vergeten wordt is dat de behoefte aan vitamine D eigenlijk voor iedereen essentieel is. Dus ook voor volwassenen en ouderen. Het lichaam heeft vitamine D nodig voor stevige botten en tanden. Het zorgt ervoor dat calcium en fosfor uit eten goed worden opgenomen en worden vastgelegd in de botten en tanden tijdens de groei. Daarna is vitamine D nodig om botontkalking (osteoporose) zoveel mogelijk te beperken, en daarmee het risico van osteoporose op latere leeftijd te verminderen. Vitamine D speelt ook een belangrijke rol bij de celgroei en celdeling, zoals in het immuun(afweer)systeem. Afgelopen tien jaar is veelvuldig onderzoek gedaan en hieruit is gebleken wat vitamine D allemaal voor je lichaam kan doen. Het kan best zo eens zijn dat zelfs uw dokter er niet helemaal op de hoogte van is. Gebrek aan vitamine D kan ernstige gevolgen hebben voor het lichaam en wanneer er wel voldoende vitamine D wordt aangemaakt kan het helpen om op simpele manier ernstige ziekten te voorkomen. Natuurlijk kan met een voldoende aan vitamine D niet alle ziekten en aandoeningen zomaar even eenvoudig worden voorkomen, hiervoor is het ook noodzakelijk om vele goede voedingsstoffen en andere vitamines en mineralen binnen te krijgen. Vitamine D is dan ook een onderdeel dat bijdraagt aan de gezondheid en het helpen voorkomen van allerlei. Wie heeft kans op vitamine D tekort? - Als je weinig tot niet buiten komt - Ziek of verzwakt bent - Kleine kinderen in de groei (botten en tanden) - Mensen met een getinte huidskleur (getinte huid neem minder makkelijk vitamine D op) - Vrouwen en mannen ouder dan 50 jaar - Mannen en vrouwen die veel lichaam bedekkende kleding dragen Ons lichaam is bijzonder, het kan zonlicht (ultraviolette stralen) omzetten in vitamine D. Het is hierbij wel van belang dat hiervoor de zon schijnt. Maar dit is niet voldoende, het is noodzakelijk ook vitamine D rijk voeding te eten. Dit zit in vette vis zoals makreel, tonijn, haring, sardines, paling, wilde zalm maar ook in eidooiers. Ook helpt voldoende zonlicht tegen een winterdepressie. Helaas schijnt in Nederland de zon onvoldoende en kan het gebruik van de zonnebank zoals de blue D-lite een vervangende aanvulling zijn. Wil je meer weten over de blue D-lite, vraag het dan uw zonneconsulente.  
 • otti quik
  29-11-2013 21:15 uur
  Beoordeling:
  voor mij is een bezoek aan SUNDAYS Delft niet alleen een relaxmoment maar ook een gezond uitje met een drankje en een krantje. De meisjes geven juiste adviezen en zorgen voor een smetteloze locatie. Hulde!!
 • Inge K
  17-10-2013 15:30 uur
  Beoordeling:
  Mis de zomer nu al. Gelukkig bestaan er zonnebanken. Ik stapte bij Sunday's Delft naar binnen en kon meteen in een cabine. Het ziet er allemaal erg verzorgd en fris uit.

Schrijf zelf ook een review!

Jouw beoordeling
Naam *
E-mailadres *
Dit mailadres is nodig zodat jijzelf de review kunt plaatsen. Je mailadres wordt niet zichtbaar op de website.
Bericht *
 * Verplichte velden