Welkom bij Zonnestudio Sunday’s Maastricht

Zonnestudio Sunday’s Maastricht


Zonnestudio Sundays wincode
Bereid je goed voor op de winter en zorg dat je er gezond doorheen komt. Onze najaarsactie helpt je vitamine D op peil te houden. Want “Winter is Coming”. Is jouw kaart al op de mat gevallen? Daarmee zon je 4 keer met oplopende korting. Niet ontvangen? Print hier de bonnen.

Heb je een code om kans te maken op onze zonnige prijzen? Klik dan hier.

Kom zonnen bij Sunday’s Maastricht. Al vanaf €12,-!

blue D-lite & vitamine D

Sunday’s Maastricht heeft alle zonnebanken in al haar zonnestudio’s uitgerust met speciale blue D-lite lampen die zorgen voor een optimale vitamine D aanmaak. Dit zorgt voor :

-   een  verantwoord bruin kleurtje
-   een verhoging van het vitamine d niveau in het lichaam

Gezond zonnen dus! Want vitamine D die je aanmaakt door zonlicht zorgt voor een betere weerstand en verkleint het risico op gezondheidsklachten. Hard nodig, omdat we in Nederland te weinig zonmomenten hebben om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te kunnen maken.

 

Verzorgingsproducten

Maar je krijgt nog meer bij Sunday’s Maastricht. Bij ieder zonbezoek krijg je altijd vier gratis verzorgingsproducten voor een stralende en gezonde huid.

 

Huidanalyse

Kom je voor de eerste keer op bezoek? Dan bepalen we altijd je huidtype met een huidanalyse. Met deze huidanalyse kunnen we een passend zonadvies geven afgestemd op de sterkte en het aantal minuten van een zonnebank. Geheel gratis en vrijblijvend.

Zonnestudio Sunday’s Maastricht is goed bereikbaar vanaf: Valkenburg, Meerssen, Lanaken, Riemst, Heerlen, Tongeren en Beek.

 

Proefzonnen?

Ben je nieuw bij onze studio dan ontvang je korting bij je eerste zonbezoek. Neem je proefzonbon mee en zon met korting!

Proefzonnen 50%


Foto's

Zonnestudio Sunday's Maastricht Zonnestudio Sunday's Maastricht Zonnestudio Sunday's Maastricht

Review schrijven

Schrijf zelf ook een review!Dit mailadres is nodig zodat jijzelf de review kunt plaatsen. Je mailadres wordt niet zichtbaar op de website.

 * Verplichte velden

Contact

Stationsstraat 13-15
6221 BM Maastricht

Telefoon: 043-3219386

Openingstijden

Maandag 09.30 – 21.30
Dinsdag 09.30 – 21.30
Woensdag 09.30 – 21.30
Donderdag 09.30 – 21.30
Vrijdag 09.30 – 21.30
Zaterdag 10.00 – 20.00
Zondag 10.00 – 20.00

Like de zonnigste pagina van Nederland!