Helaas wij mogen nog niet open

Helaas wij mogen nog niet open

Wij willen open! Dat kan 100% veilig en verantwoord

Helaas wordt ons nog geen ruimte geboden om ons zonnetje te laten schijnen. Zeer teleurstellend, maar we kunnen niet anders dan de regels volgen en blijven daarom tot nader bericht gesloten. 

Wij stellen het beleid van de overheid t.a.v. de Corona-maatregelen niet ter discussie. Wel vinden wij het onverdraagzaam dat contactberoepen en niet-essentiële winkels open mogen, terwijl juist het zonnen bij Sunday’s met ons speciale Coronaprotocol veilig is. 

Dagelijks ontvangen we hierover vele vragen van onze klanten en daarom willen we een beroep doen op de overheid. Onze branchevereniging is daarom een petitie gestart. Doe jij ook mee? Steun ons en teken hier de petitie.

Het persbericht van SVZ lees je hier.

Zonnen met medische verklaring

In enkele Sunday's vestigingen is zonnen op afspraak mogelijk voor mensen met medische redenen. Denk daarbij aan diverse huidaandoeningen zoals Psoriasis, eczeem en acné of vitamine D tekort, reumatische aandoeningen, psychische klachten, spier en gewrichtsproblemen of andere huidaandoeningen. 

Een medische verklaring, verwijzing of afspraak bij behandelaar is echter wel noodzakelijk en reserveren is verplicht.

Per gemeente is het beleid verschillend. Momenteel is zonnen met een medische verklaring mogelijk in Amersfoort, Bussum, Dierenselaan Den Haag, Frederik Hendriklaan in Den Haag, Gouda, Hilversum, Leiden, Lisse, Purmerend en Zoetermeer.


 

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.7
We scoren gemiddeld een 4.7/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s