Hoe geniet je zorgeloos van de zon?

Hoe geniet je zorgeloos van de zon?

Het is zomer. Heerlijk, de korte broek, slippers en rokjes kunnen weer uit de kast. Maar hoe bescherm je je huid én geniet je zorgeloos van de zon?

Verstandig zonnen

Om te genieten van de zon is het goed te weten welke huidtype je hebt en of je huid al gewend is aan de zon. Wanneer je regelmatig even in het zonnetje zit en de zon op zoekt, went je huid geleidelijk aan het zonlicht. Dat levert niet alleen een zomers tintje op, maar helpt ook verbranding voorkomen. Wil je meer weten? Lees ons blog Feiten en Fabels.

Optimale bescherming

Het kan natuurlijk gebeuren dat je op een mooie zonnige dag onbewust langer in de zon zit. Een festival, het strand of een terrasje… Op die momenten heb je vaak te laat door dat je verbrandt. Geniet zorgeloos van de muziek, je drankje en de zon door een zonnebrandcrème in je tas te stoppen. Met een gemiddelde bescherming van factor 15 kom je in Nederland een heel eind. En laten te gekke hoedjes of petjes helemaal trendy zijn?

Om je optimaal te beschermen gebruik je de aanwijzingen op de zonnebrandcrème fles of tube. Zo hou je je huid mooi & gezond en geniet je zorgeloos van de zomer :)

Bron: Zonwijzer – meer zicht op zon en licht , Han van der Rhee

 

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.8
We scoren gemiddeld een 4.8/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s