Maatregelen ivm het coronavirus

Aangepaste openingtijden ivm coronavirus

Zoals je van ons gewend bent, zijn wij elke dag geopend om je in het zonnetje te zetten. Op basis van het advies van het RIVM hebben we wel extra maatregelen genomen. 

Zo hanteren diverse Sunday's vestigingen vanaf dinsdag 17 maart tot nader order aangepaste openingstijden. De actuele openingstijden kun je vinden op de vestigingspagina's.

Ook moeten onze medewerkers 1,5 meter afstand van onze klanten houden en kunnen daardoor niet met onze nieuwe klanten mee om de werking van de zonnebank uit te leggen. 

Daarnaast vragen wij om het klantenpasje uit de hand te laten scannen of eventueel, net als contant geld, op de balie te leggen. Nog beter is om met PIN en dan met name contactloos te betalen. 

Ons strenge hygiëne protocol is verder uitgebreid: naast het desinfecteren van de zonnebank na iedere klant, moeten nu ook zaken als deurklinken en PIN schoongemaakt worden. 

Wellicht overbodig te vermelden, maar zowel medewerkers als klanten die verkouden zijn dienen hun verantwoordelijkheid te nemen en tijdelijk niet naar een van onze zonnestudio's te komen. 

Wij danken je voor het vertrouwen in Sunday’s! Samen sterk in deze moeilijke tijd. 🙏 Achter de wolken schijnt de zon ☀️ 

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.8
We scoren gemiddeld een 4.8/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s