Maatregelen ivm het coronavirus

Wij zijn open

Zoals je van ons gewend bent, zijn wij elke dag geopend om je in het zonnetje te zetten. Op basis van het advies van het RIVM hebben we wel extra maatregelen genomen. 

Openingstijden

Sinds 1 juni hanteren al onze zonnestudio's weer normale openingstijden. Deze kun je zien op de de pagina van jouw studio.

Hygiëne

Ons strenge hygiëne protocol is verder uitgebreid: naast het desinfecteren van de zonnebank na iedere klant, moeten nu ook zaken als deodorant flessen, deurklinken en PIN schoongemaakt worden.

Ook moeten onze medewerkers 1,5 meter afstand van onze klanten houden en kunnen daardoor niet met onze nieuwe klanten mee om de werking van de zonnebank uit te leggen. In iedere studio is een plexiglas scherm op de balie geplaatst en is op de vloer aangegeven wat de 1,5 meter lijnen zijn voor de balie.

Wat wij vragen aan klanten

Indien er 2 wachtenden binnen zijn, vragen we je om even buiten te wachten. Bij binnenkomst graag je handen desinfecteren of wassen. Het klantenpasje kun je uit de hand te laten scannen of eventueel, net als contant geld, op de balie leggen. Nog beter is om met PIN en dan met name contactloos te betalen. Ook zijn er tijdelijk minder zitplaatsen beschikbaar aan de leestafel, om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Ten slotte verzoeken we je na je zonbezoek ook de studio direct weer te verlaten.

Wellicht overbodig te vermelden, maar zowel medewerkers als klanten die verkouden zijn dienen hun verantwoordelijkheid te nemen en tijdelijk niet naar een van onze zonnestudio's te komen. 

Wij danken je voor het vertrouwen in Sunday’s!

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.8
We scoren gemiddeld een 4.8/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s