Tips tegen Blue monday!

Blue monday is elk jaar op de 3e maandag van januari en deze dag staat bekend als de treurigste dag van het jaar. Veel goede voornemens vallen in het water, de vakantie en het mooie weer lijkt nog ver weg en door de donkere dagen is er een tekort aan zonlicht.

 

Zo overleef jij Blue Monday

Zie jij het even niet meer zitten op deze depri dag? Geen zorgen, er zijn een paar leuke manieren om van deze maandag een topmaandag te maken!

  • Geniet van je favoriete muziek! Of je kunt zingen of niet, dit maakt voor vandaag helemaal niet uit. Zing dus hard mee, lelijk en natuurlijk zo vals mogelijk ;).

  • Zon je Happy! Ga na je werk of schooldag lekker naar Sunday’s. Heerlijk opwarmen onder een blue D-lite; een extra shot vitamine D en je voelt je weer vrolijk en fit.

  • Kijk grappige online filmpjes. Katje springt van een bank naar de toonbank, maar de tussenruimte is natuurlijk erg breed. Dat kan nooit goed gaan! En ja hoor, het katje valt ertussen in :).

  • Doe een handstand! Bekijk de wereld vandaag eens van een hele andere kant. Doe een handstand met je beste vriend of vriendin, dit kan best hilarisch zijn!

  • Hang de toerist uit. Verkleed met je vriend of vriendin als toeristen in je eigen stad en doe dingen die je normaal nooit zou doen. Zorg dat je selfies maakt van deze hilarische momenten.

  • Plan iets leuks in het vooruitzicht. Er is niets leukers dan voorpret! De tijd op je werk of school gaat sneller als er iets leuks gepland staat.

  • Houd een slaapfeestje. Herinner je nog die wilde kussengevechten, een extreme verkleedpartij of een horror filmavond? Organiseer vandaag nog een slaapfeestje, net als vroeger!

Gerelateerde artikelen

keyboard_arrow_leftBye bye summer?keyboard_arrow_rightSunday’s kiest voor duurzaam