Duurzaam strandlaken cadeau

Het strandlaken-seizoen komt eraan. Ben jij klaar voor strandweer?

In de maand mei ontvang je bij aankoop van €50 Sunny Deal een duurzaam strandlaken twv €19,95 cadeau, gemaakt van plastic afval uit de zee. Op=op!

Een ideaal compact, lichtgewicht en snel drogend strandlaken voor een zonnig dagje strand of vakantie, maar ook een strandlaken met een belangrijk verhaal. Het verhaal over de enorme hoeveelheid plastic in de oceanen die onze aarde en gezondheid bedreigt. Het strandlaken is dus 100% duurzaam. 

Check de video hieronder.

Verbeter de wereld, begin bij je strandlaken
Jaarlijks komt er zo’n 8 miljoen ton plastic in de zee terecht. Dit komt van afval wat we op straat weggooien, visnetten die achterblijven, maar ook door het wassen van synthetische kleding. Al deze verschillende soorten plastic vormen samen in de zeeën en oceanen de plasticsoep. De oceanen beslaan 72% van het aardoppervlak en zijn onze voornaamste zuurstofleveranciers. Voor meer dan de helft van de wereldbevolking is de oceaan de voornaamste voedselbron. Maar omdat plastic niet verteert langs de biologische weg, is de plastic soep voor veel zeedieren dodelijk. Kortom een strandlaken met een missie!