Over Sunday's

De zonkracht van Sunday’s

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Gekwalificeerde zonneconsulentes

Tijdens je eerste zonbezoek aan Sunday’s wordt een professionele huidanalayse gedaan. Hierop wordt een vrijblijvend zonadvies gebaseerd dat past bij jouw huidtype. Het geeft aan hoe lang en onder welk type zonnebank je op een verantwoorde manier kunt zonnen voor een optimaal resultaat.

3 gratis verzorgingsproducten

Sunday’s staat voor veilig en verantwoord zonnen. Daar horen huidverzorgingsproducten en aftersun ook bij. Want een verzorgde huid zorgt voor een optimaal egaal resultaat! Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar:

  • Gratis scrubdoekje
  • Gratis verfrissingsdoekje
  • Gratis aftersun
3 gratis verzorgingsproducten

Vitamine D aanmaak met onze blue D-lite zonnebanken

Sunday's is de enige zonnestudioketen die gebruik maakt van vitamine D zonnebanken. De lampen in onze zonnebanken bevatten de unieke blue D-lite techniek. Deze techniek bootst het natuurlijke spectrum van zonlicht na, waardoor de aanmaak van vitamine D op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd. En dat is heel belangrijk, want veel Nederlanders kampen zonder het te weten met een vitamine D tekort. Zo krijg je met elk bezoek aan een Sunday's zonnestudio niet alleen een gezond kleurtje, maar voel je je ook nog eens het hele jaar door fit!


"Sunday’s staat voor veilig en verantwoord zonnen"


Strenge controle op hygiëne en kwaliteit

Sunday’s stelt hoge eisen aan de kwaliteit en service in de Sunday’s studio’s. Er worden daarom regelmatig controles uitgevoerd. Zo checken we o.a. de branduren van de lampen, de hygiëne onder de zonnebanken en de klantvriendelijkheid van het personeel. 

Controle op hygiëne van de zonnebank

Krachtige en innovatieve zonnebanken

Sunday’s heeft zonnebanken in verschillende gradaties. Welke zonnebank geschikt is voor jou hangt af van diverse factoren, zoals je gevoeligheid voor zonlicht, recente zonervaring en uiteraard je wensen. Laat je daarom altijd goed adviseren door de Sunday’s consulentes en volg voor een optimaal resultaat het persoonlijke zonadvies op. 

Sunday’s loopt voorop in de zonnebranche qua innovatie en techniek. De Cube+ geeft 20% beter bruiningsresultaat en springt er qua comfort ver boven uit. Coole nieuwe features zorgen voor de ultieme zonbeleving! Ben jij benieuwd waar je de Cube+ kunt beleven? Check it out!

Landelijke dekking 

Waar je ook bent in Nederland, er is vrijwel altijd een Sunday's zonnestudio in de buurt! Kijk bij onze vestigingen voor jouw dichtstbijzijnde Sunday’s.