Onderzoek

Er is veel te lezen over de effecten die de zon en zonnebank kunnen hebben. Een kwartiertje surfen levert al snel een berg al dan niet wetenschappelijk onderlegde claims op. Veel nuttige informatie, maar waarschijnlijk ook veel onwaarheden.

SVZ

Hoe weet je wat waar is? Op de site van SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen) vind je veel bruikbare do’s en dont’s over zonnen. Deze onafhankelijke Nederlandse branchevereniging voor zonnestudio’s promoot en controleert al jaren verantwoord zongedrag. Ook wordt je hier gewezen op de risico’s die zonnen met zich meebrengt.

MDC Amstelland

Veilig en verantwoord zonnen bij Sunday’s wordt onder andere mogelijk gemaakt door de samenwerking met Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland. Zo onderzochten we het effect van de speciaal voor Sunday’s ontwikkelde blue D-lite lampen. Bekijk het resultaat van dit onderzoek op onze pagina over de blue D-lite techniek.

Blog

Meer lezen over de zon en de positieve effecten hiervan? Lees ons blog.

Facebook

Ook op onze Facebook pagina vind je allerlei artikelen en berichten over de zon, zonnebank en meer.

Wij willen natuurlijk graag weten hoe onze klanten met alle berichtgeving over zonnen omgaan. We hechten veel belang aan jouw mening en we doen daarom regelmatig onderzoek. De resultaten hiervan gebruiken we om onze service op een hoger niveau te tillen.