Spray Tan

 

Mooi en egaal bruin in 10 minuten

De iSpray van Sunday’s maakt het mogelijk om een mooi en egaal kleurtje te krijgen in 10 minuten. Ga je over een week trouwen? Ben je dit weekend uitgenodigd voor een hot party? Of heb je gewoon instant behoefte aan een gezond kleurtje? Dan is de instant party Spray Tan vast iets voor jou.

Wil je een keer voordelig kennismaken met de iSpray? Ga dan naar https://acties.sundays.nl/ispray/ en vraag een actiebon aan waarmee je voor €19,95 de Ispray mag uitproberen!

Hoe werkt het?

Door middel van een geavanceerde spuittechniek wordt er in 10 minuten een laagje DHA* op je huid gespoten, dat zorgt voor een bruine kleur. Dit gebeurt in volledige privacy in een afsluitbare volautomatische spray cabine, dus zonder hulp van medewerksters. Uiteraard krijg je wel een uitgebreide uitleg en instructie in de studio.

Je kunt kiezen tussen 2 gradaties. Afhankelijk van je huidtype blijft je tintje 5 tot 9 dagen zichtbaar.

De Spray Tanning cabine is te vergelijken met de airbrush tanning. Het zorgt voor een instant tan voor heel je lichaam. Leuk voor een speciaal evenement of om met vriendinnen samen te doen. In de VS zijn er zelfs Spray Tanning Parties!

Voor een optimaal resultaat

• Scrub je huid voor gebruik; hiermee verwijder je oude huidcellen waardoor je kleurtje langer meegaat.
• Draag voor en na de iSpray sessie makkelijke, donkere en niet knellende kleding en ondergoed.
• Verzorg je huid na afloop dagelijks met een hydraterende crème voor extra soepelheid en glans.
• Na afloop niet direct douchen of sporten (wacht hier 6 tot 8 uur mee).
• Wacht met scheren tenminste 24 uur.
• Volledig resultaat is na 8 uur zichtbaar.
• Je hoeft geen afspraak hiervoor te maken!

Wil je een keer voordelig kennismaken met de iSpray? Ga dan naar https://acties.sundays.nl/ispray/ en vraag een actiebon aan waarmee je voor €19,95 de Ispray mag uitproberen!

Waar?

Op dit moment kun je gebruik maken van Spray Tanning met de iSpray bij:

Sunday’s Amsterdam Beethovenstraat
Sunday’s Amsterdam Haarlemmerplein
Sunday's Amsterdam Kinkerstraat 
Sunday's Amsterdam Stadhouderskade   
Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan
Sunday’s Tilburg
Sunday's Voorburg
Sunday’s Zwolle

Hoe werkt het?

* DHA (dihydroxyaceton) is een synthetische suiker die zich hecht aan de eiwitten in de buitenste huidlaag (de hoornlaag). Door een oxidatieproces wordt een donkere verkleuring van de huid veroorzaakt zonder dat er sprake is van huidverdikking of productie van melanine (het pigment dat de huid haar kleur bezorgt).

Let wel: de iSpray zorgt in tegenstelling tot de zon en zonnebank niet voor een beschermende huidverdikking en aanmaak van pigment. Hierdoor biedt de iSpray geen bescherming tegen de zon