De entree van zonnestudio Sunday's op het Haarlemmerplein in Amsterdam
De balie van zonnestudio Sunday's op het Haarlemmerplein in Amsterdam
De koffietafel van zonnestudio Sunday's op het Haarlemmerplein in Amsterdam

Zonnestudio Amsterdam Haarlemmerplein

Haarlemmerplein 1, 1013 HP Amsterdam
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00

Zonnestudio Amsterdam Haarlemmerplein

Het zonnige nieuws over onze studio!

Cube+ zonnebank bij Sunday's Haarlemmerplein

De sterkste zonnebank in town

Sunday's Amsterdam Haarlemmerplein heeft nu het nieuwste model zonnebank: de Cube+. De sterkste zonnebank in town! Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel. Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving. Lees meer over de Cube + zonnebank.

In deze studio

Waarom zonnen bij Sunday's

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Professionele begeleiding

Tijdens je eerste zonbezoek aan zonnestudio Sunday’s krijg je een gratis persoonlijk zonadvies, gebaseerd op jouw huidtype.

Lees verder

Innovatieve zonnebanken

Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat!

Lees verder

Vitamine D door onze blue D-lite lampen

Sunday’s is de enige zonnestudioketen in Nederland die al haar zonnebanken heeft uitgerust met unieke blue D-lite lampen.

Lees verder

3 gratis verzorgings producten

Bij ieder zonbezoek krijg jij 3 gratis producten die bijdragen aan een stralende huid. Zo krijgt jouw huid een mooie en egale tint!

Lees verder

Controle op onze lampen

Iedere dag zijn wij op pad om de zonnebanklampen te controleren en waar nodig te vervangen.

Lees verder

Zonnestudio's in heel Nederland

Waar je ook bent in Nederland, er is vrijwel altijd een Sunday's zonnestudio in de buurt! Wanneer kom jij langs?

Lees verder

Zonnige acties

Wil jij voordelig onder de zonnebank? Bekijk eens onze zonnige acties!

Zonnestudio Amsterdam Haarlemmerplein

Verantwoord zonnen bij zonnestudio Sunday's.

Zonnebank prijzen

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. In onderstaand overzicht vind je alle prijzen van onze zonnebanken. 

Nog voordeliger zonnen? Dat kan met een jongerenpas of Sunny Deal zontegoed. De eerste keer zon je zelfs éénmalig met 5,- korting!

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen staat bij zonnestudio Sunday's Amsterdam Haarlemmerplein voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, we doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!

We vertellen je graag meer over de zonkracht van Sunday's.

Gekwalificeerde zonneconsulentes

Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse. Onze opgeleide zonneconsulenten stellen op basis hiervan een persoonlijk zonadvies op. What's in it for you? Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje. 

3 gratis verzorgingsproducten

Bij verantwoord zonnen hoort ook een goede huidverzorging. Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar. Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij Sunday's!

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s zijn uitgerust met vitamine D lampen. Deze exclusieve blue D-lite lampen stimuleren het natuurlijke aanmaakproces van vitamine D in de huid. Zo ben je niet alleen met je uiterlijk, maar ook met je gezondheid bezig!

Eerste zonbezoek

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van jouw eerste zonbezoek? Lees dan onze zonblog!

Beoordeel onze vestiging

Hoe is jouw Sunday's zonbezoek bevallen? Laat het ons weten!

Loes

De eerste keer dat ik er kwam heel goed ontvangen en alles goed uitgelegd. Wel ontbrak het aanraden van beschermende créme en ben ik dus ook de eerste keer gelijk flink verbrand. Ik heb een gevoelige en dunne huid en heb daarvoor wel een geschikte créme gekregen na de eerste keer. De laatste keer dat ik er echter kwam stond de meid eerst buiten te roken, waarna ik heb zitten wachten tot ze haar peuk had opgerookt. Vervolgens (nadat ik zei wat voor huidtype ik heb) wilde ze mij in een milde zonnebank zetten voor 20 minuten (terwijl ik de lichtste nodig heb met kortst mogelijke tijd). En toen ik vroeg om de créme zei ze dat ze dat niet hebben en dat het helemaal niet nodig is "omdat ik toch in de lichtste zonnebank zat". Tenslotte vroeg ik nog of ik studentenkorting kon krijgen, waarop zij antwoordde dat dat niet mogelijk is. Achteraf hoorde ik echter dat mijn huisgenoot wel altijd studentenkorting krijgt daar. Totaal geen kennis naar mijn idee, nonchalant en als ik daar voor het eerst was geweest had ik haar waarschijnlijk blind vertrouwd. Echter, dit is één werknemer. De andere 2 dames waar ik toen geweest ben vind ik een stuk prettiger en professioneler overkomen.

Mirjamsternheim

Het is 9.30....dicht! Ik had me verheugd. Jammer dat het niet ergens aangegeven wordt dat het dicht is

Sylvia

Super lief personeel! Altijd schoon! En je wordt snel geholpen!

Saskia

Heerlijk zonnen, goed advies en hele lieve gezellige dames die je alles goed uitleggen. Top!!

 

Els Sluys

Altijd vriendelijk personeel!

Sharon

Toen ik hier kwam was het allemaal niet zo schoon. Jammer!!! Nu kom ik niet meer

Ian

Don't bother to make a booking. 3rd time they have messed it up. They do not refresh the booking page and so they gave my slot to a walk in customer. Had to wait 30 mins.

Bmm

De klantenservice is erg slecht hier. De mensen die hier werken zijn niet gastvrij en je moet om alles zelf vragen. Als je een bank hebt geboekt die kapot is laten ze niks weten en moet je nog wachten ook en krijg je vervolgens een attitude als je er iets van zegt. De eerste keer dat ik kwam werd er niks uitgelegd tot ik er zelf maar om vroeg. Een cursus gastvrijheid en met gasten omgaan zou niet misstaan.

Esther Oosthof

Erg vervelend dat er alleen maar online een bank geboekt kan worden. Wil dit telefonisch kunnen doen. Slechte service. Graag weer veranderen. Stop met alles alleen online te laten verlopen. Dit is de reden van mijn lage cijfer.

Schrijf zelf een review

Zonnestudio Amsterdam Haarlemmerplein

Haarlemmerplein 1
1013 HP Amsterdam

020-6123318

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.7
We scoren gemiddeld een 4.7/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s