Zonnestudio Sunday's Delft aan de Oude Delft in Delft
Relax aan de koffietafel bij zonnestudio Sunday's Delft
De balie van Sunday's Delft

Zonnestudio Delft

Oude Delft 107, 2611 BE Delft
Woensdag 09:30 - 21:30
Donderdag 09:30 - 21:30
Vrijdag 09:30 - 21:30
Zaterdag 09:30 - 20:00
Zondag 09:30 - 20:00
Maandag 09:30 - 21:30
Dinsdag 09:30 - 21:30

Zonnestudio Delft

Het zonnige nieuws over onze studio!

Nieuw! Sunbay Lightvision by Ergoline

We hebben de nieuwste Ergoline zonnebank: de Sunbay Lightvision. De krachtigste en modernste zonnebank die er is! Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Kom snel langs en ervaar de Sunbay Lightvision zelf!

In deze studio

Waarom zonnen bij Sunday's

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Professionele begeleiding

Tijdens je eerste zonbezoek aan zonnestudio Sunday’s krijg je een gratis persoonlijk zonadvies, gebaseerd op jouw huidtype.

Lees verder

Innovatieve zonnebanken

Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat!

Lees verder

Vitamine D door onze blue D-lite lampen

Sunday’s is de enige zonnestudioketen in Nederland die al haar zonnebanken heeft uitgerust met unieke blue D-lite lampen.

Lees verder

3 gratis verzorgings producten

Bij ieder zonbezoek krijg jij 3 gratis producten die bijdragen aan een stralende huid. Zo krijgt jouw huid een mooie en egale tint!

Lees verder

Controle op onze lampen

Iedere dag zijn wij op pad om de zonnebanklampen te controleren en waar nodig te vervangen.

Lees verder

Zonnestudio's in heel Nederland

Waar je ook bent in Nederland, er is vrijwel altijd een Sunday's zonnestudio in de buurt! Wanneer kom jij langs?

Lees verder

Zonnige acties

Wil jij voordelig onder de zonnebank? Bekijk eens onze zonnige acties!

Zonnestudio Delft

Verantwoord zonnen bij zonnestudio Sunday's.

Zonnebank prijzen

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. In onderstaand overzicht vind je alle prijzen van onze zonnebanken. 

Nog voordeliger zonnen? Dat kan met een jongerenpas of Sunny Deal zontegoed. De eerste keer zon je zelfs éénmalig met 5,- korting!

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen staat bij zonnestudio Sunday's Delft voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, we doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!

We vertellen je graag meer over de zonkracht van Sunday's.

Gekwalificeerde zonneconsulentes

Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse. Onze opgeleide zonneconsulenten stellen op basis hiervan een persoonlijk zonadvies op. What's in it for you? Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje. 

3 gratis verzorgingsproducten

Bij verantwoord zonnen hoort ook een goede huidverzorging. Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar. Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij Sunday's!

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s zijn uitgerust met vitamine D lampen. Deze exclusieve blue D-lite lampen stimuleren het natuurlijke aanmaakproces van vitamine D in de huid. Zo ben je niet alleen met je uiterlijk, maar ook met je gezondheid bezig!

Eerste zonbezoek

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van jouw eerste zonbezoek? Lees dan onze zonblog!

Beoordeel onze vestiging

Hoe is jouw Sunday's zonbezoek bevallen? Laat het ons weten!

Nicole B.

Ik was altijd een beetje huiverig voor het idee 'zonnebanken'. Maar door de vriendelijke en professionele uitleg ben ik helemaal om! Nu geniet ik met volle teugen van ieder bezoekje en kom helemaal opgeladen thuis. Heerlijk!

Paul Wijnoltz

Vandaag voor het eerst sinds 35 jaar weer eens geweest, een wereld van verschil en nog meer mogelijkheden. Het ziet er hier in Delft goed verzorgd en schoon uit. Ook prima advies gekregen TOP 😀👍

Inge K.

Mis de zomer nu al. Gelukkig bestaan er zonnebanken. Ik stapte bij Sunday's Delft naar binnen en kon meteen in een cabine. Het ziet er allemaal erg verzorgd en fris uit.

Yvonne Callenbach

Top zonnestudio met alles erop en eraan!

Otti Quik

Voor mij is een bezoek aan Sunday’s Delft niet alleen een relaxmoment, maar ook een gezond uitje met een drankje en een krantje. De meisjes geven juiste adviezen en zorgen voor een smetteloze locatie. Hulde!!

Elly Boon

Sunday’s Delft is een ideale zonnestudio op mooie locatie met prima kwaliteit zonnebanken en deskundig advies. Het is er uiterst hygiënisch en schoon. De medewerksters denken altijd even pro-actief met me mee en hebben een plezierige persoonlijke benadering voor mij, als klant. Ik voel me er "thuis" Toppie!

Henri

Hele fijne service en het resultaat is super! Mooie zonnestudio en ze hebben ook nog is vitamine D lampen! Echt een aanrader!

Fleur

Hele professionele zonnestudio! Ben voor het eerst wezen zonnen, en ik ben van het begin tot eind begeleid. Ik kreeg een gratis huidanalyse en heb een hele fijne crème aangeraden gekregen.

Astrid brugman

Fijne zonnebanken,netjes schoon en super vriendelijke meiden. Ik ga graag hiernaartoe.

Vanessa R

Ik breng regelmatig een bezoekje aan Sundays Delft. Je krijgt deskundig (zon)advies & ze zijn erg klantvriendelijk. Zeker in het bijzonder Angela en Natasja. Mijn complimenten voor jullie klantvriendelijkheid ! Het is hier erg schoon en er wordt ook altijd netjes gevraagd of je iets wilt drinken. Ik blijf een trouwe klant bij Sundays Delft. Tot snel !

Schrijf zelf een review

Zonnestudio Delft

Oude Delft 107
2611 BE Delft

015-2126868

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.1
We scoren gemiddeld een 4.1/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s