De entree van zonnestudio Sunday's in Eindhoven
De balie van zonnestudio Sunday's in Eindhoven
De leeshoek van zonnestudio Sunday's in Eindhoven
De cabines van zonnestudio Sunday's in Eindhoven
De Cube+ is onze sterkste en meest geavanceerde zonnebank. Met 20% beter bruiningsresultaat.

Zonnestudio Eindhoven

Willemstraat 8, 5611 HD Eindhoven
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 20:00
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00

Zonnestudio Eindhoven

Het zonnige nieuws over onze studio!

De Cube+, onze nieuwste zonnebank

De sterkste zonnebank in town

Sunday's Eindhoven heeft nu het nieuwste model zonnebank: de Cube+. De sterkste zonnebank in town! Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel. Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving. Lees meer over de Cube + zonnebank.

In deze studio

Waarom zonnen bij Sunday's

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Professionele begeleiding

Tijdens je eerste zonbezoek aan zonnestudio Sunday’s krijg je een gratis persoonlijk zonadvies, gebaseerd op jouw huidtype.

Lees verder

Innovatieve zonnebanken

Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat!

Lees verder

Vitamine D door onze blue D-lite lampen

Sunday’s is de enige zonnestudioketen in Nederland die al haar zonnebanken heeft uitgerust met unieke blue D-lite lampen.

Lees verder

3 gratis verzorgings producten

Bij ieder zonbezoek krijg jij 3 gratis producten die bijdragen aan een stralende huid. Zo krijgt jouw huid een mooie en egale tint!

Lees verder

Controle op onze lampen

Iedere dag zijn wij op pad om de zonnebanklampen te controleren en waar nodig te vervangen.

Lees verder

Zonnestudio's in heel Nederland

Waar je ook bent in Nederland, er is vrijwel altijd een Sunday's zonnestudio in de buurt! Wanneer kom jij langs?

Lees verder

Zonnige acties

Wil jij voordelig onder de zonnebank? Bekijk eens onze zonnige acties!

Zonnestudio Eindhoven

Verantwoord zonnen bij zonnestudio Sunday's.

Zonnebank prijzen

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. In onderstaand overzicht vind je alle prijzen van onze zonnebanken. 

Nog voordeliger zonnen? Dat kan met een jongerenpas of Sunny Deal zontegoed. De eerste keer zon je zelfs éénmalig met 5,- korting!

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen staat bij zonnestudio Sunday's Eindhoven voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, we doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!

We vertellen je graag meer over de zonkracht van Sunday's.

Gekwalificeerde zonneconsulentes

Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse. Onze opgeleide zonneconsulenten stellen op basis hiervan een persoonlijk zonadvies op. What's in it for you? Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje. 

3 gratis verzorgingsproducten

Bij verantwoord zonnen hoort ook een goede huidverzorging. Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar. Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij Sunday's!

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s zijn uitgerust met vitamine D lampen. Deze exclusieve blue D-lite lampen stimuleren het natuurlijke aanmaakproces van vitamine D in de huid. Zo ben je niet alleen met je uiterlijk, maar ook met je gezondheid bezig!

Eerste zonbezoek

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van jouw eerste zonbezoek? Lees dan onze zonblog!

Beoordeel onze vestiging

Hoe is jouw Sunday's zonbezoek bevallen? Laat het ons weten!

Paul

Veel dank voor de fantastische service. De vriendelijkheid is super!!! Veel dank aan Ãœmran en Sofie!! Fijne feestdagen aan allen. Groet.

Marly

Super personeel, begeleiding en alles hygiënisch schoongemaakt. Super service!

Steven

Ik ben hier 2 weken geleden geweest. Ga normaal niet naar de zonnebank. In een gesprek met de jongedame die op dat moment werkt, geef ik aan dat ik niet weet welke sterkte zonnebank ik moet hebben om een klein beetje bij te kleuren. Daarnaast geef ik aan dat ik snel verbrand. Dat is volgens de jongedame allemaal prima en het komt wel goed. Na onder de zonnebank gelegen te hebben vraag ik of ik de zon nu tijdelijk moet mijden. Dat hoeft niet wordt er gezegd. Toch eigenwijs direct naar huis gegaan en verder niet meer in de zon geweest. 3 uur later wordt al duidelijk dat ik flink ben verbrand. Vervolgens schriftelijk contact proberen op te nemen waar tot op de dag van vandaag nog niet op is gereageerd. Erg kwalijk als er zo met klanten omgegaan wordt.

Amber

Top! Ik ben nu vaste klant.

Erg vriendelijk personeel, ze leggen met plezier alles uit wat je wilt weten. Zeer goede service!

Charlotte

Heerlijk zonnen, goed advies en hele lieve gezellige dames die je alles goed uitleggen. Top!!

Amigo van harling

Sinds ik bekend ben met de voor mij nieuwe manier van verantwoord zonnebank.met de Cube is het echt wat ze zeggen het resultaat zoveel meer en langer resultaat misschien niet voor de inkomsten maar wel het altijd zo zeer goede begeleiding en informatie die ik van jullie gewend ben . Beetje sceptisch was over al deze voordelen van de Cube ik niet alleen weet maar ook vooral voel ik nietmeer 1 x per week maar 1x per 2 weken eronder ga ..jammer want buiten het stukje strand pakken ze ik altijd ook mijn telefoon ff lekker uit voor 30 minuten maar mis her hier in Eindhoven en hoop dat jullie zeer snel weer jullie deuren open kunnen doen want buiten dat ik weet dat verantwoord en veilig zonnen bij jullie nr1 staat mijn stukje strand graag inhaal zodra het weer mogelijk is ..succes en hopelijk vinden jullie een weg om toch aanwezig te kunnen zijn .mochten jullie een creatieve geest met ondernemen op deze lastige manier ik daar wel het een en ander op wet waar niet veel mensen zouden opkomen ! Hopelijk tot gauw . Groet vanuit Eindhoven Amigo van harling

Christ

Maandje geleden een aanbieding gekocht voor 3 x zonnen binnen maand. Twee keer geweest en gewoon heerlijk. Vandaag wilde ik voor derde keer gaan , belde op om te checken of het nog kon want ik had het gevoel dat de maand bijna voorbij was. En wat bleek ?,gisteren was de laatste dag. Ik kon niet meer komen voor de derde keer. Probeerde nog te reflecteren en dat het over 1 dag "te laat " ging. Nee niet mogelijk! Wel eventueel met een sorry bon maar dan wel €2,50 bijbetalen. NEE DANK U. Ik ga wel naar een ander. Jammer en niet erg klantvriendelijk dus.......1dag!

Schrijf zelf een review

Zonnestudio Eindhoven

Willemstraat 8
5611 HD Eindhoven

040-2960888

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.7
We scoren gemiddeld een 4.7/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s