Huidverzorging

Zoncosmetica en huidverzorgingsproducten

Sunday’s staat voor veilig en verantwoord zonnen. Daar horen zoncosmetica en huidverzorgingsproducten ook bij. Daarom ontvang je bij elk zonbezoek 3 gratis producten die bijdragen aan een stralende huid. Een goed verzorgde huid krijgt immers een mooi egale tint!

Gratis scrubdoekje
Door met het scrubdoekje ronddraaiende bewegingen op je huid  te maken wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Dit zorgt voor een extra stralend resultaat.

Gratis verfrissingsdoekje
Met het verfrissingsdoekje kun je je na het zonnen heerlijk opfrissen. Hierdoor voelt je huid na het zonnen direct schoon aan en heeft het ook een lekker geurtje!

Gratis aftersun
De aftersun heeft een verkoelende en hydraterende werking. Zo verzorgt het je huid na het zonnen. Dit maakt je zonmomentje helemaal compleet.

Heb je een gevoelige huid? Test een product dan altijd eerst uit op een klein gedeelte van je lichaam (bijvoorbeeld aan de binnenkant van je onderarm).

Australian Gold

Sunday’s voert uitsluitend de zoncosmetica lijnen van Australian Gold. Dit zijn producten die je huid beschermen en ervoor zorgen dat je snel een mooi kleurtje krijgt.