Zonnebanken

Vitamine D zonnebanken

Elke zonnebank van Sunday’s beschikt over de speciaal ontwikkelde blue D-lite techniek, die natuurlijk zonlicht nabootst. Dit zorgt voor extra aanmaak van vitamine D, de belangrijkste vitamine die er is! Zonnen onder de zonnebank zorgt dus niet alleen voor een mooi kleurtje, maar is ook nog eens gezond.

Zonadvies

De banken verschillen wel in sterkte. Welke zonnebank geschikt is voor jou, hangt af van je huidtype en je recente zonverleden. Wanneer je net terug bent van een zonvakantie in een warm land, kan je huid wel wat zonlicht aan. In de winter moet je juist voorzichtig omgaan met de sterkte van de zon. Laat je daarom altijd goed adviseren door middel van een persoonlijk zonadvies.

Wat kost het?

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. De gemiddelde prijs van een zonbezoek ligt rond de €11,-. Hoe krachtiger de zonnebank en hoe langer je zont, hoe hoger de prijs.

Huidverzorging

Net als in de buitenzon is het ook voor, tijdens en na het zonnen onder de zonnebank belangrijk om je huid goed te verzorgen. Daarvoor biedt Sunday’s de juiste huidverzorgingsproducten.

 

zonnebank zonnestudio Sunday's