Zonnebanken Sunday's

Zonnebanken van Sunday’s

Sunday’s heeft een aantal verschillende typen zonnebanken. Welke zonnebank het meest geschikt is voor jou hangt af van jouw huidtype en recente zonverleden. Daarom krijg je bij jouw eerste zonbezoek aan Sunday’s een persoonlijke huidanalyse. Nadat we gemeten hebben wat jouw huidtype is, kunnen we je een gericht zonadvies geven. Dit wordt gedaan door een van onze opgeleide zonneconsulentes.

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s bevatten unieke blue D-lite lampen. Dit zijn speciaal ontwikkelde zonnebanklampen die het spectrum van natuurlijk zonlicht nabootsen. Dit zorgt voor extra aanmaak van vitamine D, een van de belangrijkste vitamines die er zijn! Zonnen onder de zonnebank zorgt dus niet alleen voor een mooi kleurtje, maar is ook nog eens gezond.

De Cube+, onze nieuwste zonnebank

De nieuwe Cube+ zonnebank

Sunday's heeft nu het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is nog comfortabeler dan al zijn voorgangers! Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving. Ben jij benieuwd welke? Lees meer over de Cube+.


"De nieuwe Cube+ geeft een 20% beter bruiningsresultaat"


Typen zonnebanken

Cube+

Geschikt voor huidtype 3 & 4

De Cube+ is ons nieuwste en krachtigste model zonnebank. Ideáál voor zonners met een donkere of voorgebruinde huid. Bevat de geavanceerde Persistant Tanning en Collatan technieken. Check it out!

iForce+

Geschikt voor huidtype 3 & 4

De iForce+ is een topklasse zonnebank met een ergonomisch ligcomfort. Deze zonnebank is in te stellen op jouw persoonlijke voorkeur met behulp van MP3 audio, airco, breeze en aroma opties. De iForce+ is beschikbaar in meerdere uitvoeringen die verschillen in kracht.

iBed

Geschikt voor huidtype 2 t/m 4

De iBed is een iconische Sunday's zonnebank en is beschikbaar in verschillende sterktes. De uitgebalanceerde bruiningstechniek zorgt voor een direct resultaat met een langdurige bruining. Beschikt over airconditioning, MP3-audio, aroma en verkoelende breeze opties.


Zonnebank prijs

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. De gemiddelde prijs van een zonbezoek ligt rond de €10. Hoe krachtiger de zonnebank en hoe langer je zont, hoe hoger de prijs. 

Huidverzorging

Net als in de buitenzon is het ook voor én na het zonnen onder de zonnebank belangrijk om je huid goed te verzorgen. Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt en verlengt je resultaat! Daarvoor biedt Sunday’s de juiste zonnecosmetica.