Zonnebanken Sunday's

Zonnebanken van Sunday’s

Sunday’s heeft een aantal verschillende typen zonnebanken. Welke zonnebank het meest geschikt is voor jou hangt af van jouw huidtype en recente zonverleden. Daarom krijg je bij jouw eerste zonbezoek aan Sunday’s een persoonlijke huidanalyse. Nadat we gemeten hebben wat jouw huidtype is, kunnen we je een gericht zonadvies geven. Dit wordt gedaan door een van onze opgeleide zonneconsulentes.

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s bevatten unieke blue D-lite lampen. Dit zijn speciaal ontwikkelde zonnebanklampen die het spectrum van natuurlijk zonlicht nabootsen. Dit zorgt voor extra aanmaak van vitamine D, een van de belangrijkste vitamines die er zijn! Zonnen onder de zonnebank zorgt dus niet alleen voor een mooi kleurtje, maar is ook nog eens gezond.


"De nieuwe Cube+ en Ergoline zonnebank geven een 20% beter bruiningsresultaat"


Collasense®

Naast blue D-lite hebben we aan onze sterkste zonnebanken een extra dimensie toegevoegd. In onze iForce+ en Cube+ zit nu de unieke Collasense® technologie. De speciale roze filtertechnologie Collasense® is ultrazacht voor de cellen en stimuleert de aanmaak van collageen. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en frisse uitstraling krijgt! Met onze nieuwe collageenlampen krijgt je huid bovendien een betere doorbloeding en daardoor een betere bruining. Wie wil dat nou niet?

De Cube+, onze nieuwste zonnebank

Nieuw! Cube+ en Sunbay Lightvision by Ergoline

Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+ en de Sunbay Lightvision by Ergoline. De krachtigste en modernste zonnebanken die er zijn! De Cube+ en Ergoline zonnebank zitten vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving. Ben jij benieuwd welke en in welke vestiging deze zonnebanken staan? Check hier alles over de Cube+ en de Sunbay Lightvision by Ergoline.  Typen zonnebanken

Sunbay Lightvision

Geschikt voor huidtype 2,5 t/m 4

Nieuw bij Sunday's: de Sunbay Lightvision by Ergoline. De krachtigste en modernste zonnebank die er is! Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Lees meer

Cube+

Geschikt voor huidtype 2,5 t/m 4

De Cube+ is ons krachtigste model zonnebank. Ideáál voor zonners met een donkere of voorgebruinde huid. Bevat unieke UVA-leds en de geavanceerde Persistant Tanning leds en Collasense® technieken. Check it out!

iForce+

Geschikt voor huidtype 2 t/m 3,5

De iForce+ is een topklasse zonnebank met een ergonomisch ligcomfort en beschikt over de unieke Collasense® techniek. Deze zonnebank is in te stellen op jouw persoonlijke voorkeur met behulp van MP3 audio, airco, breeze en aroma opties. De iForce+ is beschikbaar in meerdere uitvoeringen die verschillen in kracht.

iBed

Geschikt voor huidtype 1,5 t/m 2,5

De iBed is een iconische Sunday's zonnebank en is beschikbaar in verschillende sterktes. De uitgebalanceerde bruiningstechniek zorgt voor een direct resultaat met een langdurige bruining. Beschikt over airconditioning, MP3-audio, aroma en verkoelende breeze opties.Huidverzorging

Net als in de buitenzon is het ook voor én na het zonnen onder de zonnebank belangrijk om je huid goed te verzorgen. Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt en verlengt je resultaat! Daarvoor biedt Sunday’s de juiste zonnecosmetica.