Zonnecosmetica bij Sunday's

Zonnecosmetica helpt om mooier, sneller en langer bruin te zijn. Wist je dat het wel 40% verschil kan maken? Bovendien is het ook nog eens gezond voor je huid! We leggen je uit hoe dat zit.

Zonnebankcrème (presun)

Een zonnebankcrème gebruik je vóór het zonnen. Dit heeft meerdere voordelen:

  • Onder de zonnebank komt het bruiningsproces na zo'n 8 tot 10 minuten op gang. Het gebruik van een zonnebankcrème versnelt dit proces, waardoor de bruining al na 3 tot 4 minuten op gang komt. 
  • Een droge huid reflecteert UV-licht, waardoor je minder snel bruint. Door een zonnebankcrème te gebruiken blijft jouw huid tijdens het zonnen gehydrateerd en neemt jouw bruiningsresultaat met maar liefst 40% toe!
  • Gebruik jij een zonnebankcrème met een bronzer? Dan werkt de bruining ook ná jouw zonnebank bezoek nog enkele uren door.

Zonnecosmetica bewaarservice

Wist je ook dat wij jouw tube of fles met liefde bewaren tot je volgende bezoek? Handig hè!

Australian Gold

Onze top 5 verdubbelaars voor een mooi bruin kleurtje

Onze top 5 is samengesteld aan de hand van werking, prijs/kwaliteit verhouding en ervaringen van onze klanten. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Heb je een gevoelige huid? Ook hiervoor hebben we speciale producten, waarover we je in de studio graag informeren.

Australian Gold

Bij Sunday’s vind je uitsluitend de zonnecosmetica van Australian Gold. Deze producten staan voor een hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale verzorging en bruining van je huid. Onze zonneconsulentes krijgen regelmatig bijscholing over de nieuwste Australian Gold zonnecosmetica en kunnen jou dus goed adviseren!

Australian Gold

Aftersun

Door jouw huid tijdens het zonnen goed gehydrateerd te houden, verbetert jouw bruiningsresultaat. Maar ook na het zonnen is het belangrijk om jouw huid te hydrateren. Zonnen droogt nu eenmaal jouw huid uit. Het gebruik van een aftersun verkoelt en kalmeert jouw huid en brengt het vochtbalans op peil. Dit zorgt voor een gezonde en goed verzorgde huid. Zo kun je langer genieten van jouw bruine kleurtje!

SPF zonnebrandcrème

Wij zonliefhebbers genieten natuurlijk van de buitenzon wanneer dat kan! Om ook buiten op een verantwoorde manier te zonnen, is het gebruiken van een SPF zonnebrandcrème noodzakelijk. De buitenzon wisselt in kracht en is niet constant van samenstelling. Bovendien heeft de zon geen automatische 'uit' knop die een zonnebank wel heeft. Door je goed en regelmatig in te smeren, bescherm je je huid tegen de UV-straling van de zon. 

Let op: onder de zonnebank hoef je geen SPF te gebruiken! Op basis van jouw huidtype adviseren we je een geschikte zonnebank. Het UV-licht in onze zonnebanken wordt gecontroleerd, zodat er geen huidverbranding optreed. Een SPF blokkeert dit UV-licht, waardoor er ook geen bruining optreed.

Bestel Sunday's Body Scrub en After Care online

Bestel Sunday's Body Scrub en After Care online

Onze Sunday's Body Scrub en After Care zijn nu ook online te bestellen!