location_onZonnestudio Voorburg Koningin Julianalaan 372b is vandaag geopend van 09:00 - 21:00!

Gratis Australian Gold Forever After

Bij €50 Sunny Deal

Lees meer

Wat doet Vitamine D?

blue D-lite

Lees meer

Nieuw bij Sunday's: Smileffect

In 30 minuten een stralend witte glimlach

Lees verder

Proefzonnen

Proefzonnen | Voordelig kennismaken met Sunday's

Lees meer

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen | Wist jij dit al?

Lees meer

Sunny Deals

Sunny Deals | Altijd zonnen met korting

Lees meer

vitamine D door blue D-lite bij Sunday's Voorburg

Zonnestudio Sunday's Voorburg heeft alle zonnebanken uitgerust met de unieke blue D-lite technologie. De blue D-lite lampen bevatten hetzelfde lichtspectrum als de zon waardoor het helpt je vitamine D gehalte op een natuurlijke manier op peil te houden. Zo heb je na een bezoek aan één van onze zonnestudio’s niet alleen een gezond kleurtje maar werk je tegelijk aan je gezondheid!

Veilig en verantwoord zonnen

Zomaar onder de zonnebank? Nee, bij onze Sunday’s zonnestudio in Voorburg staat veilig en verantwoord zonnen voorop! Tijdens je eerste zonbezoek krijg je een persoonlijk zonadvies aan de hand van een professionele huidanalyse. Dit advies zal aangeven welk type zonnebank geschikt is voor jouw huidtype en in hoeveel zon-sessies je op een veilige en verantwoorde manier jouw optimale tint kunt opbouwen.

Huidverzorging bij elk zonbezoek

Bij elk bezoek aan een van onze zonnestudio’s krijg je bovendien 3 verzorgingsproducten die niet alleen je huid verzorgen maar ook de kleur vasthouden. Je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij een Sunday’s zonnestudio.

Voor de eerste keer naar een zonnestudio? Proefzonnen met korting!

Ben je nieuw bij onze zonnestudio? Dan ontvang je korting op je eerste zonbezoek. Ga naar de Proefzonbon-pagina om jouw persoonlijke proefzonbon aan te vragen en kom snel langs bij onze zonnestudio in Voorburg.  

Jongeren van 18 t/m 23 jaar zonnen bij ons voor een vaste lage prijs: 20 minuten voor € 10,95.

NIEUW: iSpray spraytan bij Sunday's Voorburg

Met de iSpray van Sunday's is het mogelijk om binnen 10 minuten een mooi en egaal kleurtje te krijgen. Sunday's Voorburg is één van de studio's waarbij je hier gebruik van kunt maken. Bekijk iSpray instant party tan om meer te weten te komen.

Een keer voordelig kennismaken voor €19,95 met de iSpray? Vraag hier de kennismakingsbon aan !
Om lange wachttijden te voorkomen, is reserveren wenselijk.

Boek nu!

 

 

Smileffect - voor een natuurlijke witte tanden!

Met de snelle Smileffect behandeling worden je tanden wel 4 tot 9 tinten lichter. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht in 30 minuten het werk doet.  Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor natuurlijke wittere tanden.

Snel en veilig witte tanden

De speciale brighteninggel van Smileffect bevat een werkzame stof die geactiveerd wordt door LED-licht. Deze stof dringt door in het tandglazuur waardoor de verkleuringen die in de loop der jaren zijn ontstaan verdwijnen zonder dat het glazuur zelf wordt aangetast. Soft dental brightening van Smileffect is daarom 100% veilig en zonder bijwerkingen. De behandeling wordt uitgevoerd door speciaal opgeleid personeel. Meer informatie: www.smileffect.nl of boek meteen een behandeling via de knop hieronder!

Reviews

Sylvia

  wb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunny

Als je ergens prettig geholpen wordt is het daar wel!

Altijd gezellig en erg schoon! Ben...

Kim

  wb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunny

Een mooie, ruime zaak. Zodra je binnen loopt kan je zien dat ze hygiëne belangrijk vinden. Er staat goed...

Lissa

  wb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunny

Sunday's Voorburg vind ik erg professioneel, het is er schoon. En het personeel is altijd vriendelijk. Heerlijke...

Maggy

  wb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunny

Geweldige salon met hele goede service en heel vriendelijk personeel.Ik had nog geen ervaring met Sundays en ging vandaag...

Luuk

  wb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunny

Mooie grote zaak, super schoon, leuke en gezellige dames die je welkom laten voelen, en top banken! Bruin worden zonder te...

p melsen

  wb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunny

Ik krijg op mijn smartphone telkens reclame. Ik wil dat niet meer en kom nu al helemaal niet meer bij ``Sunday,s `` mob nummer...

Debbie

  wb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunnywb_sunny

Super tevreden over de spray tan behandeling! Kreeg goede uitleg en het was zo gepiept, heel fijn dat in de cabine alles...

Schrijf zelf ook een review!