Betere seks voor mannen en vrouwen

Betere seks voor mannen en vrouwen

Mannen én vrouwen opgelet! Wist je dat zonlicht niet alleen goed is voor een gezond kleurtje, maar je ook beter laat presteren onder de lakens? En dan hebben we het niet over een ontspannen dutje…

Erectieproblemen door vitamine D tekort

Steeds meer mannen hebben moeite de boel in vorm te krijgen tijdens de seks. De oorzaak is niet altijd ver te zoeken; uit Europees onderzoek blijkt dit probleem in veel gevallen verband te houden met een tekort aan vitamine D.

Minder vitamine D, minder testosteron

Eerder onderzoek wees al uit dat vitamine D uit zonlicht de testosteronwaarden opkrikt. Maar steeds meer mensen hebben een tekort aan deze vitamine. Hoe dat komt? We komen steeds minder buiten. We smeren ons te goed in met zonnebrandcrème. Daarbij is de Nederlandse zon alleen in de zomer sterk genoeg om voldoende vitamine D te leveren.

Dus: minder zon, minder testosteron en minder pret in bed!

Voor alle vrouwen…

Maar ook bij een onderzoek onder vrouwen is geconstateerd dat een tekort aan vitamine D van invloed is op haar prestaties in bed. De vrouwen met goede vitamine D waardes in hun bloed hadden aanzienlijk meer zin en lol dan de vrouwen die een tekort hadden...

Vitamine D met blue D-lite

Bij Sunday’s zijn inmiddels alle zonnebanken voorzien van de speciale blue D-lite techniek, die ervoor zorgt dat je je vitamine D het hele jaar door op peil kan houden.

Dus dames en heren, enjoy! ;-)

Bronnen: 

Spuiten en Slikken
ergogenics.org,
testosteron-verhogen.nl

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.1
We scoren gemiddeld een 4.1/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s