Huidanalyse en persoonlijk zonadvies bij Sunday's

Sunday’s staat voor veilig en verantwoord zonnen. We hebben verschillende typen zonnebanken. Welke voor jou geschikt is, hangt af van jouw huidtype en je recente zongeschiedenis. Daarom krijg je bij Sunday’s voorafgaand aan jouw eerste zonbezoek een gratis huidanalyse en persoonlijk zonadvies.

Huidanalyse

Om zo nauwkeurig mogelijk te bepalen wat jouw huidtype is, maken we gebruik van een geavanceerde huidmeter. Deze huidmeter analyseert jouw huid en aan de hand van een aantal vragen over jouw recente zonverleden bepaalt hij jouw huidtype en welke zonnebank hierbij geschikt is.

Persoonlijk zonadvies

De huidanalyse geeft een gericht zonadvies. Onze opgeleide zonneconsulentes bespreken de resultaten met je en adviseren je over je eerste zonbezoek. Zij kunnen je daarnaast meer uitleggen over de verschillende zonnebanken. En dat alles met een glimlach ;)

Huidverzorging

Naast het kiezen van de juiste zonnebank is het belangrijk om je huid zowel voor als na het zonnen goed te verzorgen. Dit bevordert niet alleen jouw bruiningsresultaat, maar zorgt er ook voor dat je huid gezond blijft. Dus take care!

Veilig zonnen op vakantie

Australian Gold

Bij Sunday’s vind je de zonnecosmetica van Australian Gold. Deze producten staan voor een hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale verzorging en bruining van je huid. Het assortiment bestaat uit zonnebankcrèmes (pre-sun), aftersun en SPF zonnebrandcrèmes.

Vakantiezon

Ga jij binnenkort op vakantie? Lucky you! Heb je alles ingepakt en de plantjes en huisdieren ondergebracht? Dan ben je klaar voor vertrek! Maar is je huid ook startklaar?

Zomervakantie

Voorbereiden op de zomer is belangrijk voor je huid. Onze vakantiebestemmingen zijn steeds verder weg en de overgang van het Nederlandse zonnetje naar de krachtige vakantiezon wordt steeds groter. Je huid heeft tijd nodig om hier aan te wennen.

Je kunt je voorbereiden door voor vertrek een aantal zonbezoeken af te leggen. Dit zorgt ervoor dat je huid iets dikker wordt, waardoor de kans op verbranding veel kleiner wordt en je huid dus beter beschermd is tegen de krachtige vakantiezon.

Vakantiezon

Wintersport

Misschien verwacht je het niet, maar de wintersportzon kan soms krachtiger zijn dan de zomerzon. Door de de hoogte houdt de ijle lucht minder zonlicht tegen. Daarnaast zorgt de sneeuw ervoor dat zonnestralen worden weerkaatst en je huid er dus meer aan wordt blootgesteld.

Ook al pak je je voordat je de piste op gaat goed in, je gezicht blijft vaak (deels) onbedekt. Ook voordat je de wintersportzon opzoekt, is een goede voorbereiding dus belangrijk. Kom langs en laat je goed adviseren door onze opgeleide zonneconsulentes.

Buitenzon tips

Heb je geen tijd om je goed voor te bereiden op de zon of sta je toch op dat festival al in de volle brandende zon? Denk dan aan de volgende tips:

  • Smeer je lichtjes in! Een beschermende factor is een goede manier om je te beschermen tegen de zon, vergeet niet dat een te hoge factor de opname van vitamine D vermindert.
  • Ga niet te lang achter elkaar zonnen (afhankelijk van je huidtype) en wissel zon en schaduw regelmatig af.
  • Tijdens het zonnen droogt niet alleen je huid uit, maar ook je lichaam. Drink dus voldoende water.
  • Verzorg je huid na het zonnen met een goede aftersun, zodat je huid goed hydrateert en herstelt.

Veel zonplezier!