Zomerkleurtje vasthouden?

Zomerkleurtje vasthouden?

Jakkes, de vakantie is weer voorbij; het gaat ook zo snel! Ons vitamine D-peil is aangevuld en onze huid heeft een mooie zomerkleur. Maar ben je weer aan het werk en komt de zon niet meer tevoorschijn dan is die mooie tint zo weer verdwenen, nieuwe huidcellen vervangen immers de oude. Dat is voor het uiterlijk niet echt bevorderlijk, maar ook je gezondheid komt in het geding, je vitamine D voorraad verdwijnt bij gebrek aan zonlicht als sneeuw voor de zon en dat moet voorkomen worden.

Verleng je zomergevoel en zoek bij ons het zonnetje op!

Endless summer @ Sunday's

Nu wil je zowel je zomerkleur als vitamine D niveau graag vasthouden. Dat kan! Maar hoe doe je dat dan? Wil je beide opbouwen, dan wordt 2 keer per week zonnen geadviseerd. Onderhouden? Juist! Daarvoor moet je minimaal één keer per week onder de zonnebank. Zo behoudt je die mooie zomerkleur en hou je je vitamine D op natuurlijke wijze op peil. Dat onderhouden heeft nogal wat voordelen.

Zo blijft de zomer in je bol, blijft iedereen vragen of je net terug bent van vakantie, zie je er gezonder uit dan die bleke collega’s die verlangen naar de zon en ben jij die vrolijke verschijning omdat jouw vitamine D niveau op peil is. Dat resulteert er in dat jij je nog net zo vrolijk en lekker voelt als tijdens de zomervakantie. Want zakt je vitamine D voorraad, dan daalt je weerstand, word je sneller ziek en heb je meer kans op pijntjes en kwaaltjes. Want ben jij in de zomer weleens ziek?

Tips

En wat betreft je zomerkleurtje? Het toverwoord is scrubben. Zo verwijder je oude huidcellen en maken de nieuwe huidcellen, die langer blijven zitten, pigment aan. Je huid voelt na het scrubben schoon en zacht aan. Bovendien komt je teint, net als in de zomer, mooier en stralender te voorschijn. Nòg langer geniet je van jouw zomerse look wanneer je een voedende en hydraterende crème gebruikt. Want hoe beter je huid gehydrateerd is, hoe langer je vakantietintje meegaat.

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.1
We scoren gemiddeld een 4.1/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s