Eerste zonbezoek bij Sunday's

Een mooi zomers kleurtje

Of je nu behoefte hebt aan een ‘off the beach look’, of een gezonde kleur om de winter door te komen, bij Sunday’s zit je goed! Je kunt bij ons 7 dagen per week zonnen, mét of zonder afspraak.

Jouw eerste zonbezoek

Bij ons staat verantwoord zonnen voorop. Bij jouw eerste bezoek stellen we je huidtype vast. Hiermee weet je welke zonnebank en zontijd voor jou geschikt is om je kleurtje op te bouwen en vast te houden. Bij ieder bezoek liggen 3 gratis huidverzorgingsproducten klaar, je hebt dus niks nodig om te komen zonnen!

Stap 1: Kleurtje opbouwen

Voor het krijgen van een mooie natuurlijke bruine teint is het belangrijk dat je huid eerst kan wennen aan UV-licht en er meer pigment in je huid wordt aangemaakt. Hiervoor adviseren we je om te beginnen met een opbouwkuur van 3 zonnesessies in 5-7 dagen.

Pigment opbouw zonnebank

Stap 2: Kleurtje vasthouden

Om zolang mogelijk van je mooie natuurlijke bruine teint te kunnen blijven genieten, is ons advies 1 zonnesessie in de 7-10 dagen als onderhoudskuur.

Bonus tips: Het optimale resultaat

De juiste voorbereiding en producten kunnen jouw bruiningsresultaat tot wel 40% verbeteren. Hoe dat zit? We hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet!