image

Sunday's biedt actuele UV-index

Dat het belangrijk is je regelmatig in te smeren in de zon weten we natuurlijk. Maar wist je dat dat ook nodig kan zijn op minder zonnige dagen? Ja, echt… en dat heeft alles te maken met de zonkracht die nogal eens verschilt.

Lees meer
 image

Goed gezond blijven? Gebruik vitamine D!

Uit recent Amerikaans onderzoek blijkt dat vitamine D een factor kan zijn in de strijd tegen de ontwikkeling van kankercellen. Gedurende 4 jaar onderzocht men 2.303 vrouwen van 55 jaar of ouder.

Lees meer
 image

Wereld Astma Dag: vitamine D tegen astma!

Ben jij astmapatiënt, of ken je iemand in je omgeving die astma heeft? Dan weet je vast dat het op 2 mei Wereld Astma Dag (WAD) is.

Lees meer
 image

Mindfulness tijdens het zonnen?!

Jawel, sinds kort kun je ook heeeeel mindfull zonnen bij Sunday’s! Aan de muziekkanalen in onze blue D-lites is nu ook een mindfulness kanaal toegevoegd met verschillende rustgevende oefeningen waar je anders misschien...

Lees meer
 image

Betere seks voor mannen én vrouwen

Mannen én vrouwen opgelet! Wist je dat zonlicht niet alleen goed is voor een gezond kleurtje, maar je ook beter laat presteren onder de lakens? En dan hebben we het niet over een ontspannen dutje…

Lees meer
 image

Vitamine D, belangrijkste feiten op een rijtje

Met een gezond vitamine D niveau voelt álles beter. En je ziet de wereld niet alleen door een zonnige bril, ook je lichaam krijgt een boost na een bezoek aan de zon.

Lees meer