Breng je Blue Monday door met onze vrolijke tips!

Breng je Blue Monday door met onze vrolijke tips!

Op de derde maandag van januari ben je het minst gelukkig, en misschien zelfs wat overspannen, volgens psycholoog Chris Arnell. Volgens deze Britse wetenschapper komt dit doordat veel goede voornemens in het water vallen, de vakantie en het mooie weer nog ver weg lijken en wat ook één van de oorzaken is een tekort aan zonlicht en warmte in deze donkere nadagen. Daarom hebben we 7 anti-depressietips voor jou, want juist op een dag als vandaag kan je het leuk aanpakken.

Vrolijke tips

Geniet van je favoriete muziek

Of je kunt zingen of niet, dit maakt voor vandaag helemaal niet uit. Zing dus hard mee, lelijk en natuurlijk zo vals mogelijk ;).

Ga na je werk of schooldag lekker naar Sunday’s!

Heerlijk opwarmen onder een blue D-lite; een extra shot vitamine D en je voelt je weer super fit.

Kijk grappige online filmpjes

Katje springt van een bank naar de toonbank, maar de tussenruimte is natuurlijk erg breed. Dat kan nooit goed gaan! En ja hoor, en het katje valt ertussen in :).

Doe een handstand

Bekijk de wereld vandaag eens van een hele andere kant. Doe een handstand met je beste vriend of vriendin, dit kan best hilarisch zijn!

Hang de toerist uit

Verkleed met je vriend of vriendin als toeristen in je eigen stad en doe dingen die je normaal nooit zou doen. Zorg dat je selfies maakt van deze hilarische momenten.

Plan iets leuks in het vooruitzicht

Er is niets leukers dan voorpret. De tijd op je werk of school gaat sneller als er iets leuks gepland staat.

Houd een slaapfeestje

Herinner je nog die wilde kussengevechten, een extreme verkleedpartij of een horror filmavond? Organiseer vandaag nog een slaapfeestje, net als vroeger!

Meer tips? Volg ons op Facebook

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.8
We scoren gemiddeld een 4.8/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s