Gezond zonnen doe je zo!

Gezond zonnen doe je zo!

Misschien heb je eerder in de media gelezen dat zonnen slecht voor je is. Wanneer je niet goed tegen de zon beschermd bent, klopt dat ook. Verbranden is uit den boze!

Verstandig omgaan met zonnen is zo belangrijk. Sunday’s hecht grote waarde aan verantwoord zonnen! Af en toe een momentje van ontspanning in de zonnewarmte geeft je een fijn gevoel, het verwent je spieren en zorgt voor een natuurlijke, gezonde uitstraling. Bovendien houden de speciale blue D-lite lampen in elke Sunday’s zonnestudio jouw vitamine D op peil. Zonlicht is goed voor je gezondheid.

Bescherming

Verantwoord zonnen begint bij Sunday’s met een zonadvies. Bij een eerste bezoek aan Sunday’s wordt bepaald welk huidtype je hebt. Daarbij is het belangrijk dat jij vertelt over hoe jouw huid reageert op zonlicht. Bij elk zonbezoek is een presun aan te bevelen om je huid voor te bereiden op het zonnen. Na het zonnen is een aftersun nodig om de huid te verzorgen. Zo houd jij je huid mooi.

Geduld

Een tintje krijg je niet van één keer zonnen. De pigmenten in je huid, die zorgen voor een gezonde kleur, hebben tijd nodig om op gang te komen. Het proces mag niet te snel gaan en moet goed opgebouwd worden. Daarom wordt per keer besproken hoe het zonnen is geweest. De zonconsulenten in de studio’s kunnen jou daar goed bij adviseren.

Veiligheid voor alles

Alle vestigingen van Sunday’s houden zich aan de Europese richtlijnen voor het zonnen. Daar hoort bij dat als je nog geen 18 jaar bent, je nog niet mag zonnen. Je lichaam is mogelijke nog in de groei. De huid is dan erg kwetsbaar.

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.7
We scoren gemiddeld een 4.7/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s