Hello Summer! We gaan weer op vakantie!

Hello Summer! We gaan weer op vakantie!

Ga jij binnenkort op vakantie? 

Wij geven je graag een gratis zonadvies:

  • Persoonlijke huidanalyse
  • Wat is de beste voorbereiding voor jouw huid?
  • Hoe zon je veilig op jouw vakantiebestemming?
  • Welke zonnebrandfactor (SPF) is voor jou het beste?
  • Waarom een aftersun belangrijk is?
  • En nog meer tips

Voorbereiden op zon

Voorbereiden op de zomer is goed voor je huid, meteen met een blanke huid de zon ingaan is niet verstandig, de kans dat je dan verbrandt is zeer groot! Door in deze periode een aantal zonnebanksessies te doen zorg je voor huidverdikking en zal zonlicht in de zomer minder diep doordringen in je huid, je bent dus beter beschermd!

Zomervakantie

Het is belangrijk dat je je huid goed voorbereidt, voordat je op vakantie gaat. De overgang van het Nederlandse zonnetje naar de krachtige vakantiezon is groot. Je huid heeft tijd nodig om hier aan te wennen.

Je kunt je voorbereiden door voor vertrek een zonnebankkuur te doen. Een kuur zorgt ervoor dat je huid iets dikker wordt, waardoor de kans op verbranding veel kleiner wordt en je huid dus beter beschermd is tegen de krachtige vakantiezon.

Zonadvies

Laat je goed adviseren door ons opgeleid personeel. Door middel van een huidanalyse krijg je tijdens je eerste zonbezoek een vrijblijvend zonadvies. Zo weet je precies hoeveel zonbezoeken je nodig hebt om een kleurtje op te bouwen.

Bescherm je huid altijd nog met een zonnebrandcrème met factor wanneer je de zon in gaat. Een factor zorgt ervoor dat je genoeg zonlicht opvangt voor een gezond tintje en niet alsnog verbrandt. Lees ook andere pagina’s om meer te weten te komen over huidverzorging en zonnecosmetica.

Toch direct de zon in?

Heb je geen tijd om je goed voor te bereiden op de zon of sta je toch op dat festival al in de volle brandende zon? Denk dan aan de volgende tips:

  • Smeer je lichtjes in! Een beschermende factor is een goede manier om je te beschermen tegen de zon, vergeet niet dat een te hoge factor de opname van vitamine D vermindert.
  • Ga niet langer dan (afhankelijk van je huidtype) maximaal anderhalf uur achter elkaar zonnen, wissel zon en schaduw regelmatig af.
  • Tijdens het zonnen droogt niet alleen je huid uit, maar ook je lichaam.. drink dus voldoende water.
  • Verzorg je huid na het zonnen met een goede aftersun zodat je huid goed hydrateert en herstelt.

Veel zonplezier!

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.1
We scoren gemiddeld een 4.1/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s