Last minute party of event? Spray tanning!

Niet iedereen kan tegen de zon. Als je huidtype 1 hebt wordt het zelfs afgeraden om te zonnen. Sommige zijn nou eenmaal spierwit. Vooral in de winter meer dan in de zomer. Ook al kleur jij wel snel, in de winter heb je daar vrij weinig aan. Tuurlijk, in de zomer zie je er altijd lekker gezond uit. Maar heb jij plotseling een feestje, bruiloft of iets belangrijks aankomen tijdens de winter en wil je er niet lijkbleek bijlopen? Dan is er maar 1 oplossing om last-minute een prachtig gezond kleurtje te krijgen! Of je nou niet tegen de zon kunt of dat je de hele winter geen zonnestraaltje hebt gezien. 

Spray tanning is hot! Dat is ook niet zo gek. Het geeft snel resultaat en ziet er prachtig en egaal uit. Veel bekende mensen als Olcay Gulsen, Sylvie van der Vaart en Kim Kardashian zijn er helemaal verslaafd aan! Tegenwoordig is spray tanning zoals de iSpray zo geavanceerd, dat de enige manier om onderscheid te zien tussen echt zonnen en spray tan is, dat je bij spray tanning geen bikini lijnen ziet.  Paris Hilton schijnt zelfs een eigen spray tan cabine te hebben en haar personal assistent op cursus heeft gedaan hoe deze te gebruiken.

Het hele concept heeft iets simpels, maar toch ook geavanceerds. Er wordt als het ware een laagje oplosbare suiker op je huid gespoten die zich hecht aan de eiwitten op je lichaam, die vervolgens 5 tot 9 dagen blijft zitten. Dus erg handig voor een feestje dat onverwachts op je pad komt. Iedereen zal denken dat je op vakantie bent geweest. En tussendoor kun je gewoon douchen of sporten. Bij Sunday’s duurt het zelfs maar 10 minuten. Je hebt dan de mogelijkheid om tussen 2 gradaties te kiezen in hoe bruin je wilt worden. En krijgt uitgebreid uitleg en instructies voordat je de spray tan cabine instapt.

En hopsakee, je bent er klaar voor om te stralen op je party. Tussen al die bleke dames die hun benen nog niet durven te showen.

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.7
We scoren gemiddeld een 4.7/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s