Miss Lipgloss test de iSpray!

Miss Lipgloss test de iSpray!

Cynthia Schultz van Misslipgloss.nl heeft de iSpray cabine uitgeprobeerd. Misslipgloss.nl is één van de grootste beautysites van Nederland en ze heeft dagelijks meer dan 100.000 bezoekers! Zij heeft haar bevindingen gedeeld in een youtube filmpje. Deze is te vinden op www.misslipgloss.nl en op onze website.

Het iSpray bezoekje

Cynthia verteld in het filmpje dat ze behoorlijk zenuwachtig is. Het is haar allereerste Spraytan en ze is ook nog nooit onder de zonnebank geweest. Best spannend dus! Ze benadrukt dat je van tevoren goed moet douchen, scrubben en ontharen zodat het effect mooi egaal wordt.

Cynthia woont in Zwolle en gaat naar de Sunday’s studio! Deze Sunday’s studio heeft een iSpray cabine. In het filmpje laat ze de cabine zien en de instructies. Ze vindt de instructies van de medewerker vooraf  erg duidelijk. Ook de aanwijzingen in de cabine tijdens de behandeling zijn goed op te volgen. Ze legt dit even in het kort aan de kijkers uit.

Cynthia neemt een medium Spraytan. Light zou te licht voor haar zijn en Dark zou te heftig worden.

Na de Spraytan vertelt ze nog eens dat het erg makkelijk was. Je ziet nu nog niet dat ze bruiner is geworden, want dat zie je de volgende dag pas. Het voordeel hiervan is dat je geen vlekken krijgt in je bed. Ze doet losse kleding aan om vlekken te voorkomen. Op www.sundays.nl/spray-tanning-ispray-instant-party-spraytan/ staan nog meer handige tips.

Cynthia’s mening

Drie dagen later laat ze het resultaat zien. Helaas zit Cynthia bij een raam waardoor je het verschil niet heel goed ziet. Gelukkig heeft ze voor en na foto’s gemaakt waarop je duidelijk het verschil ziet. Cynthia heeft van zichzelf erg blanke huid, maar de Spraytan heeft een mooie zomerse gloed op haar huid achtergelaten. Ook heeft ze voordat ze in de cabine ging een bandje om haar enkel gedaan. Na drie dagen heeft ze een foto gemaakt van haar enkel waarop je goed het verschil kan zien! Cynthia legt uit hoe alles in zijn werking is gegaan en waar je op moet letten. Ze vond het erg makkelijk en de instructies waren duidelijk voor haar.

Ze benadrukt dat het ongeveer een week mooi blijft zitten. Daarna wordt het effect minder mooi en is de tijd gekomen om het eraf te scrubben. Het ligt aan je huidtype hoe lang de Spraytan goed zichtbaar blijft.

De Spraytan kost €30,- wat Cynthia een redelijke prijs vindt. Vaak is een Tanning Spray bij een beautysalon een stuk duurder. De iSpray is erg geschikt om  te gebruiken voor als je een feestje hebt. Of vlak voordat je op vakantie gaat om alvast een mooi tintje te hebben. Cynthia vond het resultaat erg mooi en heeft aangegeven om dit vaker te gaan doen!

 

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.7
We scoren gemiddeld een 4.7/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s