Top 5 zonnebankcrème

Top 5 zonnebankcrème

Een zonnebankcrème is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van de zonnebank. Het belangrijkste verschil met een zonnebrand (SPF) is dat een zonnebankcrème geen beschermingsfactor (SPF) bevat. Een SPF zorgt er voor dat je langer in de zon kunt; het houdt eigenlijk zonlicht tegen.  Bij een zonsessie in de studio, waar je onder gecontroleerde omstandigheden zont, is een SPF niet nodig. 

Met een zonnebankcrème word je mooier, sneller en langer bruin. Een zonnebankcrème gebruik je vóór het zonnen. Dit heeft meerdere voordelen:

 • Onder de zonnebank komt het bruiningsproces na zo'n 8 tot 10 minuten op gang. Het gebruik van een zonnebankcrème versnelt dit proces, waardoor de bruining al na 3 tot 4 minuten op gang komt.
 • Een droge huid reflecteert UV-licht, waardoor je minder snel bruint. Door een zonnebankcrème te gebruiken blijft jouw huid tijdens het zonnen gehydrateerd en neemt jouw bruiningsresultaat met maar liefst 40% toe!
 • Gaat fijne lijntjes en rimpeltjes tegen en verbetert de kwaliteit van je huid.

Top 5 favoriete verdubbelaars voor een mooi bruin kleurtje

Bij Sunday’s vind je zonnecosmetica van Australian Gold. Deze producten staan voor een hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale verzorging en bruining van je huid. Boordevol vitaminen, natuurlijke plantenextracten, hoogwaardige oliën en voedende moisturizers voor een perfecte huidverzorging.

Onze top 5 is samengesteld aan de hand van werking, prijs/kwaliteit verhouding en ervaringen van onze klanten. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

 1. Hot!
 2. Ferocious
 3. Hot! met Bronzers
 4. Gentlemen Rugged
 5. Deviously Black

Onze tip voor het gezicht

Je gezichtshuid is anders van samenstelling. Wij adviseren je Australian Gold Crystal Faces en Smooth Faces, een gezichtscrème speciaal voor onder de zonnebank.

Onze tip voor de benen

Ook zo klaar met die melkflessen? Australian Gold Smooth Legs en Dark Legs zonnebankcrème is speciaal ontwikkeld voor benen die minder snel bruinen. Deze zonnebrankcrèmes geven net dat beetje extra waardoor je benen nog mooier bruinen.

Onze tip voor de man

Voor mannen met een wat ruwere (baard) huid adviseren wij één van de producten uit de ‘G Gentlemen’ serie. Mooi bruin en je ruikt ook nog eens heerlijk.

Weetjes

 • Wist jij dat je je zonnebankcrème ook in de buitenzon kunt gebruiken? Je huid wordt extra gehydrateerd en geeft je een nog bruiner resultaat. Zorg er wel voor dat, als je langer buiten bent, je er nog een zonnebrandcrème met factor overheen aanbrengt.
 • Bronzers zijn ingrediënten die aan een zonnebankcrème worden toegevoegd om de bruining tijdens het zonnen onder een zonnebank te stimuleren. De bruining werkt ook ná jouw zonnebank bezoek nog enkele uren door. Hierdoor is het bruiningsresultaat gemiddeld 40% beter en blijft de bruining langer zitten.
 • Met een cosmetica sachet van Australian Gold kun je 1x zonnen. Met een Australian Gold flacon van 250 ml maar liefst 17x. Daarom is een fles zonnecosmetica altijd voordeliger dan een zakje!
 • Onze zonneconsulentes krijgen regelmatig bijscholing over de nieuwste Australian Gold zonnecosmetica en kunnen jou dus goed adviseren. Heb je een gevoelige huid? Ook hiervoor hebben we speciale producten, waarover we je in de studio graag informeren.
100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.1
We scoren gemiddeld een 4.1/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s