Verantwoord en bewust zonnen!

Verantwoord en bewust zonnen!

We leven allemaal bewuster, proberen gezonder te eten en meer te bewegen. Gelukkig zijn we ook steeds vaker bewust aan het zonnen. De tijden van uren “bakken” op het strand zijn voorbij. De afgelopen dagen zijn er veel verhalen in de media gekomen over het gebruik van zonnebanken, zowel thuis als in een zonnestudio.

Zonnen bij Sunday’s

Veilig en verantwoord zonnen staat bij ons op nummer één, Sunday’s voldoet aan de Europese richtlijnen voor de zonnebranche, daarnaast krijgen al onze klanten:

  • bij het eerste zonbezoek een huidanalyse
  • een passend zonadvies waarbij het welzijn voorop staat
  • de vraag hoe het vorige zonbezoek is gegaan, indien er toch huidirritatie is opgetreden zal er een aangepast zonadvies gegeven worden
  • zonencosmetica om de huid te verzorgen

Naast het aanbieden van advies en cosmetica houden wij bij hoe vaak onze klanten komen zonnen, zien wij dat iemand zijn huid te weinig rust geeft na zijn vorige bezoek dan adviseren wij de klant om op dat moment niet te gaan zonnen.

Zonnen mag, maar geniet gecontroleerd

Laten we eerlijk zijn. Wie geniet er niet van de zon? Bij Sunday’s kom je zonnen in een gecontroleerde omgeving. Je bent er van bewust dat je jouw lichaam blootstelt aan zonnestralen en bereidt je huid er goed op voor. Wanneer je buiten bent, ben je minder bewust van de zon en vergeet je vaak je huid te beschermen. Dat zijn de momenten waarop de huid het vaakst beschadigd raakt door de zon.

Sunday’s cares, jouw huid is onze zorg!

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.7
We scoren gemiddeld een 4.7/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s