Zo haal je het beste uit je zonbezoek

Zo haal je het beste uit je zonbezoek

De juiste voorbereiding en producten kunnen je bruiningsresultaat tot wel 40% verbeteren. Wil je weten hoe jij het beste bruiningsresultaat haalt? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

Kleur opbouwen en vasthouden

Een kleurtje krijg je niet van één keer zonnen. Het pigment in je huid heeft tijd nodig om op gang te komen. Om je kleurtje op te bouwen is het verstandig om in het begin 2 tot 3 keer per week te komen zonnen. Heb je al een mooi kleurtje en wil je deze behouden? Dan adviseren we je om één keer in de 7 á 10 dagen langs te komen.

3 gratis verzorgingsproducten

Sunday’s staat voor veilig en verantwoord zonnen. Daar horen huidverzorgingsproducten en aftersun ook bij. Want een verzorgde huid zorgt voor een optimaal egaal resultaat! Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar:

  • Gratis scrubdoekje
  • Gratis verfrissingsdoekje
  • Gratis aftersun


"Met een zonnebankcrème neemt jouw bruiningsresultaat met maar liefst 40% toe!"


Scrubben

Door te scrubben vóór jouw zonbezoek verwijder je de dode huidcellen. Hierdoor wordt jouw huid egaal en zacht, zodat jouw kleurtje stralender tevoorschijn komt.

Zonnebankcrème is een must

Met een zonnebankcrème word je mooier, sneller en langer bruin. Een zonnebankcrème gebruik je vóór het zonnen. Dit heeft meerdere voordelen:

  • Onder de zonnebank komt het bruiningsproces na zo'n 8 tot 10 minuten op gang. Het gebruik van een zonnebankcrème versnelt dit proces, waardoor de bruining al na 3 tot 4 minuten op gang komt. 
  • Een droge huid reflecteert UV-licht, waardoor je minder snel bruint. Door een zonnebankcrème te gebruiken blijft jouw huid tijdens het zonnen gehydrateerd en neemt jouw bruiningsresultaat met maar liefst 40% toe!
  • Gebruik jij een zonnebankcrème met een bronzer? Dan werkt de bruining ook ná jouw zonnebank bezoek nog enkele uren door.

Gebruik aftersun

Door jouw huid tijdens het zonnen goed gehydrateerd te houden, verbetert jouw bruiningsresultaat. Maar ook na het zonnen is het belangrijk om jouw huid te hydrateren. Zonnen droogt nu eenmaal de huid uit. Het gebruik van een aftersun verkoelt en kalmeert jouw huid en brengt het vochtbalans op peil. Dit zorgt voor een gezonde en goed verzorgde huid. Zo kun je langer genieten van jouw bruine kleurtje!

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.8
We scoren gemiddeld een 4.8/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s