Zonnebank prijzen en informatie | Zonnestudio Sunday's

Zonnebanken

uwe-isun

Sunday’s voert verschillende lijnen zonnebanken. Allemaal van een even hoogwaardige kwaliteit, maar net iets anders in beleving.

Per zonnebanklijn zijn er verschillende sterktes. Welke zonnebank geschikt is voor jou, hangt af van je huidtype. Maar ook van je recentelijke zonverleden. Net vakantie gevierd in de Caribbean? Dan kun je wel wat hebben. Maar na een lange winter moet je juist voorzichtig beginnen. Laat je altijd goed adviseren!

Quanta costa?

De prijs kan variëren van €8,- tot €20,-. De gemiddelde prijs van een zonbezoek ligt echter rond de €11,-. Elke zonnebank bij Sunday’s heeft de nieuw ontwikkelde blue-d-lite techniek dat echt zonlicht nabootst. Dat zorgt voor aanmaak van de belangrijkste vitamine die er is: vitamine D! Gezond dus. Maar het zorgt ook voor een mooiere en langere bruining.

Dit bedrag hangt af van 2 factoren:
• Het type zonnebank
• De duur van het zonbezoek

Hoe krachtiger de zonnebank en hoe langer je zont, hoe hoger de prijs.

zonnebank zonnestudio Sunday's

Zonadvies

Laat je goed adviseren. Lees ons zonadvies.

Huidverzorging

Wil je meer informatie over huidverzorging en zoncosmetica?

Giftcard

Op zoek naar een zonnig cadeautje ? Misschien is een Sunday’s giftcard een leuk idee. Weer eens wat anders.

Sunday’s Blog

Geinteresseerd in zonnen, gezondheid, en vitamine D? Lees ook ons blog. Hier vind je allerlei artikels, wetenschappelijk en opinies. Leuk voor een onderzoekje voor school? Voor meer vragen over alles over zonnen kun je ook contact met ons opnemen. We helpen graag.

Facebook

Volg ons op Facebook. We hebben altijd leuke acties en aanbiedingen, ook een manier om een keer voordelig of zelfs gratis te zonnen. Like ons.