Voor het eerst zonnen bij Sunday's: what to expect?

Voor het eerst zonnen bij Sunday's: what to expect?

Moet ik een afspraak maken voor ik onder de zonnebank ga? Kan ik mijn make-up ophouden tijdens het zonnen? En moet ik iets meenemen naar de studio? Je wilt graag eens onder de zonnebank voor een gezond kleurtje, maar weet niet wat je ervan kunt verwachten. Dat maakt je eerste zonbezoek best een beetje spannend, toch?

Voorbereiding

Om te beginnen hoef je bij Sunday’s geen afspraak te maken om te komen zonnen. Je kunt zo binnenwandelen. Over het algemeen is het wel zo dat het in de avond drukker is dan in de ochtend. Verder is het belangrijk om sieraden, parfum en make-up er af te halen. Liever niet zonder make-up de straat op? No worries! Er liggen gratis producten klaar om je foundation en dergelijke te verwijderen. Je hoeft dus zelf helemaal nergens aan te denken.

In de studio

Geef tijdens je eerste bezoek bij de medewerkster aan dat het de eerste keer is dat je zont onder de zonnebank. Zij stelt je dan een aantal vragen over je huid en geeft je door middel van een professionele huidanalyse een persoonlijk zonadvies. Je hoort direct hoe lang en onder welke bank je mag zonnen. Zo zon je op een veilig en verantwoorde manier.

Vervolgens wijst de medewerkster je de weg naar de zoncabine. Zij legt je uit hoe je de gratis verzorgingsproducten kunt gebruiken en hoe de zonnebank werkt.  

Time to relax!

Lekker zonnen in bikini, slipje of gewoon poedeltje naakt, wat jij het fijnste vindt. Even ontspannen zonder te denken aan je werk of studie. Je hoeft niet eens de tijd bij te houden, want de bank stopt vanzelf wanneer de tijd verlopen is. Wanneer het zover is en je de cabine verlaat, kun je voor je naar huis gaat nog even genieten van een kopje koffie of thee aan de leestafel.

Heerlijk om een momentje voor jezelf te nemen en tegelijkertijd gezond bezig te zijn!


Wil je meer weten, bijvoorbeeld over of je het beste wel of niet gelijk kunt douchen na het zonnen? Bekijk ons vorige blog

Ben je overtuigd en wil je graag een keer komen zonnen? Vraag dan jouw introductiekorting aan en zon de eerste keer t/m 20 minuten met 5 euro korting.

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.1
We scoren gemiddeld een 4.1/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s