De entree van zonnestudio Sunday's in Oss
De koffietafel van zonnestudio Sunday's in Oss
De Cube+ is onze sterkste en meest geavanceerde zonnebank. Met 20% beter bruiningsresultaat.

Zonnestudio Oss

Heschepad 54-58, 5341 GT Oss
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 19:30
Zondag 09:00 - 17:30
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00

Zonnestudio Oss

Het zonnige nieuws over onze studio!

De Cube+, onze nieuwste zonnebank

Come and meet our Cube+

Sunday's Oss heeft nu het nieuwste model zonnebank: de Cube+! Deze zonnebank heeft 20% beter bruiningsresultaat en is nog comfortabeler dan al zijn voorgangers.
Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving! Ben jij benieuwd welke? Lees meer over de Cube + zonnebank.

In deze studio

Waarom zonnen bij Sunday's

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Professionele begeleiding

Tijdens je eerste zonbezoek aan zonnestudio Sunday’s krijg je een gratis persoonlijk zonadvies, gebaseerd op jouw huidtype.

Lees verder

Innovatieve zonnebanken

Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat!

Lees verder

Vitamine D door onze blue D-lite lampen

Sunday’s is de enige zonnestudioketen in Nederland die al haar zonnebanken heeft uitgerust met unieke blue D-lite lampen.

Lees verder

3 gratis verzorgings producten

Bij ieder zonbezoek krijg jij 3 gratis producten die bijdragen aan een stralende huid. Zo krijgt jouw huid een mooie en egale tint!

Lees verder

Controle op onze lampen

Iedere dag zijn wij op pad om de zonnebanklampen te controleren en waar nodig te vervangen.

Lees verder

Zonnestudio's in heel Nederland

Waar je ook bent in Nederland, er is vrijwel altijd een Sunday's zonnestudio in de buurt! Wanneer kom jij langs?

Lees verder

Zonnige acties

Wil jij voordelig onder de zonnebank? Bekijk eens onze zonnige acties!

Zonnestudio Oss

Verantwoord zonnen bij zonnestudio Sunday's.

Zonnebank prijzen

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. In onderstaand overzicht vind je alle prijzen van onze zonnebanken. 

Nog voordeliger zonnen? Dat kan met een jongerenpas of Sunny Deal zontegoed. De eerste keer zon je zelfs éénmalig voor maar 8,95!

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen staat bij zonnestudio Sunday's Oss voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, we doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!

We vertellen je graag meer over de zonkracht van Sunday's.

Gekwalificeerde zonneconsulentes

Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse. Onze opgeleide zonneconsulenten stellen op basis hiervan een persoonlijk zonadvies op. What's in it for you? Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje. 

3 gratis verzorgingsproducten

Bij verantwoord zonnen hoort ook een goede huidverzorging. Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar. Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij Sunday's!

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s zijn uitgerust met vitamine D lampen. Deze exclusieve blue D-lite lampen stimuleren het natuurlijke aanmaakproces van vitamine D in de huid. Zo ben je niet alleen met je uiterlijk, maar ook met je gezondheid bezig!

Eerste zonbezoek

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van jouw eerste zonbezoek? Lees dan onze zonblog!

Beoordeel onze vestiging

Hoe is jouw Sunday's zonbezoek bevallen? Laat het ons weten!

Debby

Lekker relaxen bij Sundays te Oss! Geweldig personeel, wat altijd vriendelijk is en niet geheel onbelangrijk, altijd schone cabines!! Top! Ga zo door!

Wendy

Service, kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakkennis alles is aanwezig bij dit mooie bedrijf!

Gitte

Ik kom hier al jaren met tussenpozen. Altijd even vriendelijk en zonnen is heerlijk.

theo kuijpers

heerlijk even 20 minuten naar de zon voor 10 euro, mijn wekelijkse minivakantie

Maud

Vandaag verheugt op een heerlijk zonnetje. Heel jammer dat dat anders is uitgepakt. Ieder jaar ontvang ik een happy birthday kaart met korting van €5,00. Nooit gebruik van kunnen maken want mijn verjaardag is in de zomer. Vorig had mijn vriend zijn bon ruim 2 maanden later dan zijn verjaardag kunnen inleveren, was geen probleem zeiden ze toen, iedereen zou een keer €5,00,- korting per jaar kunnen krijgen. Een bezoek later gaf ik aan mijn bon te zijn vergeten maar ook deze te willen gebruiken. Wie wil er nu niet eens een keer korting.. aardige meneer gaf toen aan geen probleem de bon eenmaal per jaar te verzilveren alleen heb ik die bon wel echt nodig. Helaas had ik die toen niet meer. Vandaag dacht ik de bon mooi 8 weken na mijn verjaardag in te kunnen leveren. Maar nee hoor na jaren klant te zijn, nooit korting te hebben ontvangen mag de bon alleen binnen 4 weken ingeleverd worden. Dus als je de pech hebt in de zomer jarig te zijn en dus minder vaak gebruik hoeft te maken van een zonnebank geen korting voor je.

Dennis

Kan niet wachten om na de lockdown weer 20 min zon te pakken. Altijd genieten bij Sundays. Hopelijk gaan ze snel weer open.! ;-)

Schrijf zelf een review

Zonnestudio Oss

Heschepad 54-58
5341 GT Oss

0412-645044

100%
Verantwoord zonnen Daarom zon je bij Sunday's
4.7
We scoren gemiddeld een 4.7/5 Daarom zon je bij Sunday's
50+
Zonnestudio’s in heel Nederland Daarom zon je bij Sunday’s