De Cube+, onze nieuwste zonnebank

De sterkste zonnebank in town

Sunday's heeft nu het nieuwste model zonnebank: de Cube+. De sterkste zonnebank in town! Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel. Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving. 

Persistant tanning

Excuse me?! Vrij vertaald: een beter bruiningsresultaat. De Cube+ gebruikt UVA-leds. Deze zorgen ervoor dat de bruining eerder op gang komt. Resultaat: een diepere bruining die langer zichtbaar blijft!

Collasense®

Rode LED's en rode lampen stimuleren de collageenproductie in de huid. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en jeugdige uitstraling krijgt! Wie wil dat nou niet?

Spotify

Met het Surround Sound systeem en Bluetooth aansluiting luister je in no time naar jouw favoriete Spotify playlist op je mobiel.

De Cube+ bevat unieke vitamine D zonnebank lampen

Schouderbruiners plus

De schouderbruiners zijn verbeterd en voorzien van speciaal gevormde nekreflectoren, voor een beter bereik en resultaat. Schouders eronder! ;)

Climate Control

Standje warme zomerdag op Ibiza, of toch een graadje luchtiger? De Climate Control kun je instellen op jouw persoonlijke voorkeur!

Blue D-lite

De Cube+ bevat blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

Kijk snel of de Cube+ ook bij jouw Sunday's vestiging staat!