Cube+

Come meet our Cube+

NIEUW! Sunday's heeft nu het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank heeft 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel! Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving. Ben jij benieuwd welke? Lees snel verder.

What's NEW?! What's happening?
De Cube+ zit vol met allerlei features om jouw zonbezoek sun-believable te maken:

Persistant tanning
Excuse me?! Vrij vertaald: een beter bruiningsresultaat.
De Cube+ gebruikt infrarood-LED's. Deze zorgen ervoor dat de bruining eerder op gang komt. Resultaat: een diepere bruining die langer zichtbaar blijft! 

Collatan
Rode LED's en rode lampen stimuleren de collageenproductie in de huid. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en jeugdige uitstraling krijgt! Wie wil dat nou niet?

Climate Control
Standje warme zomerdag op Ibiza of toch een graadje luchtiger? De Climate Control kun je instellen op jouw persoonlijke voorkeur!

Schouderbruiners plus
De schouderbruiners zijn verbeterd en voorzien van speciaal gevormde nekreflectoren, voor een beter bereik en resultaat. Schouders eronder! 😉

Muziek
Met het surround Sound System en bluetooth aansluiting luister je in no time naar jouw favoriete Spotify playlist op je mobiel.

Blue D-lite
De Cube+ bevat blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

Kom langs en test de nieuwe Cube+ zelf!

Momenteel is de nieuwe Cube+ te vinden bij: