Sunbay Lightvision by Ergoline

Sunday's Amsterdam Beethovenstraat, Sunday's Den Haag De Fred, Sunday's Den Haag Dierenselaan, Sunday's Groningen, Sunday's Leeuwarden, Sunday's Lisse, Sunday's Utrecht Nachtegaalstraat, Sunday's Veenendaal, Sunday's Kinkerstraat, Sunday's Purmerend, Sunday's Breda en Sunday's Voorburg. hebben de nieuwste Ergoline zonnebank: de Sunbay Lightvision. De krachtigste en modernste zonnebank die er is! Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Personal Sunstyle

De Sunbay Lightvision geeft je de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk bruiningsresultaat je gaat. Dit kan door de intensiteit van de lampen en gezichtsbruiners in te stellen met behulp van het touchscreen. Je kunt kiezen uit: intensive (100% vermogen), medium (85% vermogen) of sensitive (65% vermogen).

Collasense® Skin care

De Sunbay Lightvision maakt gebruik van de unieke Collasense® techniek. Deze speciale collageenlampen zorgen ervoor dat het licht nog subtieler uiteenvalt in de huid, waardoor het ultrazacht is voor de cellen en de collageen aanmaak stimuleert. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en frisse uitstraling krijgt! Je huid krijgt een betere doorbloeding en daardoor een stralende tint. Wie wil dat nou niet?

Hybrid LED shoulder tan

De unieke schouderbruiners zorgen voor een intensieve bruining van de schouders. Daarnaast wordt de zuurstofproductie in de huid gestimuleerd, wat zorgt voor extra huidverzorging.

Voice assistant

De Voice Guide helpt je tijdens het zonnen om de bedieningsfuncties uit te leggen. Zo kun je zelf lekker blijven relaxen! Toch liever geen Voice Guide? Met één druk op de knop schakel je deze uit via het touchscreen.

Cinematic sound & Bluetooth

De Sunbay Lightvision beschikt over een top-notch geluidssysteem. Naast een aantal radiozenders kun je ook jouw eigen muziek afspelen via Bluetooth.

Blue D-lite

De Sunbay Lightvision bevat blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

Surround cooling

De nieuwe Surround Cooling zorgt voor een gelijkmatige verfrissende luchtstroom, die doet denken aan een verkoelend zeebriesje. Zo geniet je ontspannen van jouw zonbezoek!

Kom snel langs bij Sunday's en ervaar de Sunbay Lightvision zelf.