Veel gestelde vragen Spray Tan

 

Hoe moet ik me voorbereiden op een Spray Tan?
Voor een egaal resultaat is het goed om de dag voor je gaat Spray Tannen je lichaam te scrubben. Op de dag zelf kun je beter niet, waxen, scheren, scrubben, bodylotion of andere crèmes gebruiken. Verwijder make-up  als foundation voor je de Spray Tan in gaat. Mascara kun je wel op houden. 

Gebeurt het Spray Tannen in volledige privacy?
Ja. Dit gebeurt in een afsluitbare volautomatische spray cabine, dus zonder hulp van medewerksters. Uiteraard krijg je eerst wel een uitgebreide uitleg en instructie in de studio.

Is de iSpray Spray Tan slecht voor m’n huid?
Nee. Door middel van een geavanceerde spuittechniek wordt er een laagje DHA op je huid gespoten. Dit is een synthetische suiker die zich hecht aan de eiwitten in de buitenste huidlaag (de hoornlaag). Door een oxidatieproces wordt een donkere verkleuring van de huid veroorzaakt zonder dat er sprake is van huidverdikking of productie van melanine (het pigment dat de huid haar kleur bezorgt). Geen gevaarlijke stoffen dus.

Heeft de Spray Tan invloed op m’n haarkleur?
Nee. De Spray Tan heeft van zichzelf geen kleur en geeft dus geen kleur of op je haar. Wanneer je gebruik maakt van een bronzer kan dit wel het geval zijn. In dat geval raden we je aan een haarnetje te gebruiken.

Moet ik iets aan houden tijdens het Spray Tannen?
De meeste klanten kiezen er voor niets aan te houden tijdens het Spray Tannen. Dit levert ook het mooiste resultaat op. Tijdens de Spray Tan sessie ben je helemaal alleen. Vooraf krijgt je natuurlijk een goede uitleg en de computer begeleidt je tijdens de behandeling. Vind je het toch prettiger om bijvoorbeeld een onderbroek of bikini te dragen, is dat geen probleem. De spray is uitwasbaar op 30 graden.

Waar moet ik op letten direct na de behandeling?
Draag voor en na de iSpray sessie makkelijke, donkere en niet knellende kleding en ondergoed. Dit voorkomt strepen of vlekken voordat de kleur zich helemaal ontwikkeld heeft. 

Kan ik na het Spray Tannen meteen douchen?
Nee. Het is belangrijk dat je de eerste 6 tot 8 uur niet doucht, zwemt of in bad gaat. Dit omdat de kleur zich ontwikkelt in de eerste uren na de behandeling. Als de kleur zich helemaal ontwikkeld heeft kun je douchen, zwemmen of in bad gaan zonder de kans op strepen of vlekken.

Hoe lang blijft blijft mijn kleurtje zichtbaar?
Het is per persoon verschillend hoe lang de kleur volledig zichtbaar is. Reken op ongeveer 10 dagen. Daarna vervaagt de tint geleidelijk. Scrub je huid goed voor de behandeling en smeer je na de behandeling regelmatig in met een hydraterende crème om je kleurtje zo lang mogelijk te behouden.

Heeft de Spray Tan invloed op m’n huid tijdens het zonnen?
Nee. Na de behandeling kun je prima zonnen. Je zal niet sneller of minder snel bruin worden dan anders. Het biedt ook geen bescherming tegen de zon, dus blijf in de buiten zon een crème met factor gebruiken.  

Wordt m’n huid oranje na de iSpray behandeling?
Nee. Een oranje kleur zou veroorzaakt kunnen worden door onnatuurlijke stoffen of door een te hoge hoeveelheid DHA op een bepaald deel van je huid. Bij de iSpray van Sunday’s wordt geen gebruik gemaakt van onnatuurlijke stoffen en de hoeveelheid DHA wordt nauwkeurig afgestemd voor een perfect resultaat.

 

Wil je een keer voordelig kennismaken met de iSpray? Ga dan naar https://acties.sundays.nl/ispray/ en vraag een actiebon aan waarmee je voor €19,95 de Ispray mag uitproberen!