Persoonlijk zonadvies

Verantwoord zonnen met behulp van een zonadvies bij Sunday’s

Tijdens je eerste zonbezoek aan Sunday’s krijg je een vrijblijvend persoonlijk zonadvies. Dit zonadvies is gebaseerd op jouw huidtype en geeft aan hoe lang en onder welke bank je op een veilige manier kunt zonnen voor het mooiste resultaat.

Wat je moet weten

Een tintje krijg je niet van één keer zonnen, de pigmentatie in je huid heeft tijd nodig om op gang te komen, verbranden hoort daar niet bij! Reken dus altijd op meerdere korte zonbezoeken voor optimaal resultaat. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Huidanalyse

Eerst bepaalt één van onze opgeleide medewerkers wat je huidtype is. Pas dan weten we hoe gevoelig je bent voor zonlicht. Ons huidanalyse-apparaat meet je huidtype nauwkeurig aan de binnenkant van je onderarm. In enkele seconden wordt er op basis van deze meting een passend zonadvies uitgeprint.

Smeren is gezond!

Bij een goed zonadvies hoort ook zoncosmetica. Je hebt een mooie huid en dat wil je zo houden! Smeer jezelf daarom voor elk zonbezoek in met een presun om je huid voor te bereiden en het pigmentatieproces te stimuleren. Gebruik de gratis aftersun voor na het zonnen. Dit product verzorgt je huid en houdt je kleurtje langer vast.

Vakantiezon

Ga je op vakantie? Bescherm je huid voor en tijdens de vakantie.

Blog

Op ons blog vind je nog meer informatie over hoe je verantwoord kunt omgaan met de zon. Hier geven wij onder andere tips voor het vasthouden van je vakantietintje, beschrijven we hoe vitamine D bijdraagt aan een gezond leven en hoe een eerste zonbezoek eruit ziet.